Nu va mai duceti la el daca va bate.Tu iti lasi mama sa fie batuta de el doar pentru ca e varul tau? Lasa-l, oricum daca e asa mai are putin si se cara.Nu merita sa traiasca specimene de astea "diferite", el a vrut sa ajunga aici, aici sa ramana.Astia sunt cei care fac crime caci nu mai gandesc.
WoW! Ce poveste! Sa inteleg ca tu chiar vrei sa faci ceva in privinta lui, bine pai din ce ai relatat nu imi dau seama daca el are sau nu dorinta sa coopereze si sa iasa din starea asta deplorabila insa te sfatuiesc sa vorbesti cu el calm si sa'l faci sa inteleaga, probabil ca din cauza problemelor personale si moartea tatalui a devenit asa! Daca consideri ca iti este frica de el nu cred ca ar trebui sa te bagi. Nu stiu ce sa zic.nu are prieteni care sa'l sustina? pana la urma mama lui e de vina ca l-a scapat din mana si nu-l mai poate controla din moment ce el a ajuns sa o loveasca Cred ca se poate rezolva daca si el are vointa si de asemenea daca esti si tu ajutata de prieteni sau familie! Sper din tot sufletul sa reusesti sa-l cobori cu picioarele pe pamant, astept sa mai pui intrebari si poate mai povestesti ce s-a mai intamplat si daca ai rezolvat ceva. Succes!
AmandytaErhan întreabă: