Dnă sau domnișoară, ceea ce trăiești dta, și cum le povestești este nuvelă de premiul Nobel.
Dacă o să am timp, cu permisiunea ta, o să pun la tot ceea ce ai scris aici diacritice la ă, î, ș. ț și o public pe blogul meu literar la un capitol nou, tinere talente, cu un pseudonim ales de dta.
Am citit aproape un sfert din postare, după m-am plictisit.
Numai vecini nebuni ai
M-am oprit pe la al 6-lea rand. Vorbesti cam mult.
Te bagi in seama cu prea multa lume si nu este cazul.
Asa ai dat oamenilor false sperante ca ai fi disponibila.
Mai aveai putin sa iti intre in pat vecinul sa-l pui sa se dezbrace si sa-i zici apoi ca tu esti serioasa si nu faci din astea.
Vezi-ti de treaba ta, daca intredevar asta vrei.
Daca vrei sa fii respectuasa cu toti nataraii din bloc trebuie sa suporti consecintele.
Chiar e cea mai lungă "întrebare" de pe TpU, având în vedere că de fapt n-ai pus nicio întrebare. Chiar stai într-un bloc cu mulți nebuni, aproape toți vecinii mei au 70-80 de ani și nu-s toți ușă de biserică dar chiar în halul ăsta n-am mai pomenit. Ai putea să-ți montezi o cameră de luat vederi pe palier pentru orice eventualitate, ca să ai dovezi dacă se repetă întâmplările.
:-)) N-am probleme cu lipsa de comunicare, prietenu e tot aici, am eu capacitatea si rabdarea de a vorbi mult
Buna.
Cred ca esti o tipă mișto si ai o varsta la care simti ca lumea e a ta. Asa si trebuie. faptul ca esti politicoasa e super. Nu stiu cum te imbraci, cat de frumoasa (sau draguta - eu nu gasesc uritenie la oameni la chip, fața) esti dar din pacate, din cele relatate - am citit doar jumate - te-ai facut remarcata in jurul blocului sa spun asa. Barbatii de la noi SUNT mai misogini decat am dori sa acceptam. Imediat ce tu zambesti (unii ar spune ranjeste, imi da de acord să...) sau menții putin o conversatie (a, ok, ma accepta, hai sa merg mai departe) ei dau alte conotatii. Sunt fete care prin felul lor de-a fi le place sa fie admirate dar asta nu inseamna ca neica X sau gigel opșpe ani trebuie sa sară pe ele. sau vreun frustrat care s-a saturat de nevasta. Din pacate asta se intampla foarte des in Ro.
Unde ai gresit? Poate pentru unii esti Prea politicoasa. Limiteaza-te la un buna ziua, da, nu, la revedere, castile si vezi-ti de prieteni sau cu cine esti tu. Atunci au sa te perceapa doar cu nasul pe sus. Altfel ei cred ca au dreptul la mai mult mai ales daca esti frumusica, tanara si hăhăi puțin la o glumă, gandesc unii gata, am dat-o p-asta pe spate. O sa vezi ca daca reduci la minim politetea cu vecinii vei scapa de astfel de... probleme.
Multumesc omule , iau drept compliment asta, avand in vedere ca mi-au mai spus si alte persoane ca am vocatie pe ce implica vorbit / povestit / scris
Eu zic sa te apuci de scris pe Wattpad
Doamne ), mi-ai facut ziua mai buna! )
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, ai permisiunea sa postezi pe blog daca doresti :-), pseudonimul, nickname-ul poti sa mi-l pui Octombrie Toamna, imi place cum suna si este si luna in care m-am nascut.
Subiectul are diverse greseli de scriere cum nu l-am mai recitit inainte sa-l postez, avand in vedere cat de mult am scris , plus ce a mai corectat si auto corect-ul paginii.
Am sa modific si eu greselile de scriere afisate cand am timp zilele astea :-).
Multumesc inca o data!
Mentionez ca tot ceea ce am scris este 100% real, nu este inventat nici 1 %
Am postat aici povestea, asa ca esti liber la pareri, asa cum sunt ele, insa nu uita ca asa cum iti pare ca povestea cuiva zice ceva si despre omul in sine care o posteaza, si asa este, e logic sa spuna ceva si despre autor, reactia celor care citesc ii defineste pe ei, si le defineste propria raportare la viata, cum fiecare vede lumea prin ochii lui, mai mult decat prin a altora.
Unii se vor amuza si vor rade, altii vor empatiza, altii vor judeca, vor jigni, si vor da `sfaturi` intr-o maniera foarte critica, un aspect specific al unui om din afara unei situatii.
Așa sunt mulți băieți. Golani. Și unele fete de ex de 25 ani sunt cu bărbați care au 40 de ani. Când un băiat este îndrăgostit, zici ca i bagabont și golan. Asa i în România?
Eu ca să îmi arat dragostea fata de o fata nu as face gesturi din astea. Ii as da un Ferrari de 300 de mii de euro și gata.
Felicitari pentru cea mai mare conversatie de pe TPU.Am citit pe la inceput am inteles dar mai incolo clar m-a durea capu, fara suparare da creca si tu suferi de ceva lipsa de vorbire, sau nu mai ai prieten si vrei sa ne impartasesti si noua, clar nu stiu cat ti-a luat sa scrii asta da oricum din ce am citit e adevarat cam asa sunt oamenii si pe noi tinerii cine sa ne mai inteleaga? batranii
Deci sincer, asta a fost primul,, roman" de pe TPU care chiar mi-a dat dureri de cap. Soro, mai taie si tu din detalii. Totusi a fost amuzant nu am ce spune. Eu sincer te inteleg deoarece la mine in oras era unu mai nebun asa care se plimba in halat pe strada si... Intr-o zi acesta se hotaraste sa faca o baie in fantana arteziana din centru, si cand zic baie ma refer la baie serioasa dezbracat cu totul. Deci nu cred ca vreti sa stiti ce priveliste neplacuta o fost pentru copii. Ai putea sa te muti( lucru pe care eu l-as face) sau sa rabzi. Tu decizi, desi chiar nu stiu de ce mai stai acolo, chiar nu merita sa stai intr-un bloc care e echivalent cu casa familiei Adams.