| Gfrtdd a întrebat:

Vere, dupa 2 ani de relatie au trecut fix 2 sapt de cand ne-am desp si ea are pe altul. Vi se pare normal? Imi vine sa ma omor sa nu mai vb cu nimeni niciodata decat sa-mi bat joc ca asa merita!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Depinde de fiecare persoana in parte, caci avem ritmuri diferite de a ne vindeca in urma unor asemenea evenimente neplacute.Tu ai impresia ca poate il stia pe respectivul de mai devreme? Posibil.Sau ca inainte sa va despartiti nu mai tinea la tine? Iarasi posibil, nu stim.Totusi, gandindu-te obsesiv la asta nici nu vei afla raspunsul, ci doar te torturezi din punct de vedere emotional.
Eu tind sa cred ca e cat se poate de nociv sa te arunci asa, imediat dupa o despartire, in alta relatie, in loc sa reflectezi la ce a fost, ce ai facut tu, cum poti face mai bine pe viitor astfel incat sa reziste legatura dintre voi.Sa il folosesti pe alt om drept pansamentul tau e toxic si atat.But that's just me.

Mai adaug ca sunt si barbati pe care imediat ii vezi dupa breakup cu alta la brat, deci nu are sens sa generalizam in functie de sex.Cu siguranta si media, prin filme, seriale etc. a avut un rol consistent in adoptarea strategiei asteia de a trece peste o relatie iesind cu alti oameni, agatand, flirtand etc. ca sa iti induci la nivel psihologic ca da, inca esti atractiv/a si asa mai departe, sa te validezi singur/a.Mna, fiecare e liber sa faca cum simte pe moment.

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, e normal. Nu spui, din punctul tau de vedere, motivele despartirii.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, se intampla, este normal si sanatos chiar.
Este o relatie "tampon" adica proaspat agatat, care ii panseaza sufletul si o ajuta sa treaca mai repede peste despartirea de "fostul", in cazul de fata tu.
Asta nu-i bataie de joc, odata ce v-ati despartit, dar te inteleg ca vorbeste frustrarea din tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Înseamnă că relația aia nu a mers. Cel puțin pentru ea nu a mers.

| dullcat a răspuns:

Wait.Sper ca nu te referi la fata asta?
https://www.tpu.ro/......ii-stiu_1/

| Gfrtdd explică (pentru dullcat):

Nu bro aia e copiata nici nu e a mea am vrut sa testez cvlaughing)

| gabicoo a răspuns:

Și-a găsit cumva unul care scrie corect din punct de vedere gramatical?

| Gfrtdd explică (pentru gabicoo):

Ce ti se pare ca am scris gresit bai asta ca sa nu te …

| Hyperion7 a răspuns:

Îți vine să te omori pentru?
Ia-o puțin logic și înțelege un lucru, TOTI AVEM DREPTUL LA FERICIRE!
Că e vorba că și-a găsit pe altul, cel mai sigur relația cu tine nu mai era funcțională și probabil avea pe altul dinainte sau poate că așa a fost sa fie, să-l găsească pe print după 2 săptămâni!
Dar în orice caz,repet TOȚI AVEM DREPTUL LA FERICIRE!
Știu că doare sa te desparti de cineva,dar asta nu înseamnă că viața se oprește în acel punct.
Și mă gândesc la faptul că tu ai gânduri sinucigașe pentru că nu vrei sa accepți acest lucru și că ai fost înlocuit imediat.
Pai da,ea a înțeles că viața merge înainte, tu nu.
Maturizează-te și treci peste! O fi dureroasa despărțirea, dar alte chestii dor mult mai tare, cum ar fi o unghia prinsa între ușa laughing
Hai, capul sus și caută-ti și tu pe cineva și treci peste sau treci peste și singur.
Fete sunt, slavă Domnului!
Bafta!

| Gfrtdd explică (pentru Hyperion7):

Da m-am referit ca macar din respect pentru astia 2 ani si ceva putea astepta putea reflecta la ce a fost dar in ziua e normal sa nu fii om da

| Hyperion7 a răspuns (pentru Gfrtdd):

Man,da,ai dreptate,dar respectul in ziua de azi nu se găsește în oricine, iar ea a arătat că nu te-a respectat.
Nu e nimic, mai dai și de astfel de oameni, viața nu e tot timpul roz.
Însă nici să te sinucizi nu este o soluție.
Sa zicem că faci asta, te sinucizi.Si? Ea probabil o să zică "uite-l și pe fraierul asta,s-a sinucis laughing"
Decât să îi dai satisfacție,nu mai bine îți schimbi perspectiva și treci la următorul nivel?
Adică până la urmă viața nu e ușoară,sunt tot felul de dificultăți, dar asta nu înseamnă că dacă nu a fost din prima, gata, nu o sa mai fie.
Capul sus, mergi mai departe.In ziua de azi trebuie sa mergi in fata fara sa te uiți în spate.
Capul sus și las-o, uit-o și treci mai departe.
Nu va fi ușor, da, dar te asigur că va merita thumbs up

| Gfrtdd explică (pentru Hyperion7):

Stiu dar sa mi bag … orice fac tot la ea ma gandesc am incercat si cu alte fete ma lasa rece toate niciuna nu e ea…am iubit o si o iubesc cat nu ma asteptam nici macar eu

| Hyperion7 a răspuns (pentru Gfrtdd):

Pai na, atașamentul s-a format,e normal să doară,că na,nu e ca și când a fost asa.un vis,dar ideea e că trebuie să mergi mai departe.
Premisa pe care merg eu in viața e asta :de ce alții pot și eu nu? Ce mă ține în blocajul acesta? Eu,deci trebuie să trec peste mine și emoțiile mele și să merg mai departe

Așa și tu,poate că e greu sa o uiți,dar înainte de toate,adu-ti aminte modul în care te-a distrus,cum te-a lăsat,nu te uita la amintirile frumoase,acelea sunt doar pentru a te amăgi,nu le baga in seama!
Iubirea man e trecătoare,după cum vezi,nu durează atât de mult precum ai zice, daca fosta și-a pus palma in fund ai a plecat, ce rost are sa îi pupi tălpile unei persoane nașpa, ce rost are sa fii umilt pe când poți primi iubirea, atenția după care tânjești?

| carevaescu a răspuns:

Mulți dintre noi au trecut prin situații similare. Știu cât de mult doare. Știu și cât de greu este să treci peste.

Dar acele gânduri negative pe care le ai nu te vor ajuta cu nimic.
Ceea ce te va ajuta este să înveți din experiență.

Să ți răspund la întrebare, dacă este normal să treacă într o altă relație atât de rapid.
Poți spune cu ușurință că este un fenomen destul de des întâlnit. Ba mai rău de atât sunt toate cazurile în care se găsește pe altcineva în timpul relației, care și ele au devenit destul de dese.

Explicația standard în zilele noastre este ceva de genul "nu a fost iubire adevărată, nu a fost să fie, traumele au împiedicat...". Pe mine nu mă convinge o explicație de genul acesta. Ceea ce am observat este că reziliența în timp a unei relații este mai degrabă o problemă de moralitate decât o problemă de sentimente. Din punctul acesta de vedere, poate ar fi util să ți reconfigurezi modul de a selecta viitoarea parteneră. Nu este atât de important "cum mă face să mă simt" precum "are o bază morală solidă pe care o implementează în viața de zi cu zi". Pe de altă parte și tu trebuie să devii omul potrivit pentru acea persoană care îți va fi loiala.

Încă o dată îmi pare rău pentru dezamăgirea prin care treci. Știu cât de mult poate să doară dar știu și că va trece. Be strong.

| KovacsB a răspuns:

Da, mi se pare normal.
Alta intrebare?

| CleanHeart a răspuns:

Toti am suferit din dragoste dar citeste cu atentie, TOTI AM TRECUT PESTE!

| Baddboy a răspuns:

NU iti lua viata, alta nu mai ai!
Probabil meriti ceva mai bun.

| Alecsandru322 a răspuns:

Pffff asta chiar e dureros. Fetele sau femeile sunt... ființe înșelătoare. E cu capul pe pieptul tău și cu gândul la altul

| SuperSamantha a răspuns:

E foarte normal, o data ce s-a despartit de tine e clar ca nu mai vrea nimic cu tine si a incheiat orice fel de relatie. Gandeste-te si din perspectiva ei: "dupa ce am pierdut 2 ani cu asta de n-a mers relatia sa mai pierdi si alte luni / ani bocind dupa el? Mai bine imi vad de viata" lucru pe care te sfatuiesc sa-l faci si tu. Cu cat accepti mai repede ca totul s-a terminat cu atat mai bine.

| Gfrtdd explică (pentru SuperSamantha):

E putin spus atasament mi as fi dat viata pentru ea si stiu poate ai zice a pierdut 2 ani dar nu e asa ne am sprijinit mereu in astia 2 ani mi-a plans si era lipita de mine maxim de ft multe ori mi-a schimbat viata in bine si am sa i fiu recunoscator orice ar face ea

| intangibilul a răspuns:

Nu e ca și cum ai decedat după doi ani de relație. Este perfect normal să meargă mai departe fiecare dintre voi. Succes.