| Lorє๔คnค a întrebat:

Verisoara mea ma uraste? Deoarece ea merge la tenis la ora 5:00 p. m si o ia doar pe sora mea...Si eu nu pot merge deoarece am pregatire la engleza. Iar ea nu s-a intristat deloc ca nu merg si eu, deci ce sa inteleg?
Sa renunt la pregatire, deoarece scopul ei este sa stiu engleza pentru vineri! Dar azi e vineri, si de obicei o aveam joi.
Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ea se bucura probabil ca nu mergi la tenis poate nu-i cazi bine si prefera sa mergi sa faci cursuri de engleza

| shadovv a răspuns:

Du-te si sinucidete!

| Lorє๔คnค explică:

Shadowhek, nu ma ajuti deloc!

| Lorє๔คnค explică:

Nu, eu sunt suparata, nu ea!

| pwp a răspuns:

Nu cred ca te uraste, poate doar e putin suparata pe tine sau ai deranjato cu ceva!
nu renunta la pregatirea la engleza!
pa-pa!love struck

| daiana a răspuns:

Pana la urma important e sa stii engleza, ca in viata cand nu stii sa vorbesti engleza nu e verisoara ta sa te ajute. happy
parea mea e ca "nu poti sa impaci si capra si varza" si ca uneori din 2 trebuie sa alegi 1. cea mai inteleapta decizie este invatatura...cu verisoara ta ai tot timpul din lume pentru a te intalni, ai timp liber, vacante.
dar la engleza daca renunti o sa-ti pierzi anumite cunostinte.
si nu cred eu ca verisoara ta trebuie sa te urasca pentru asta. ea daca ar fi in locul tau ar alege tot engleza.nu e mare paguba. important e sa fie intelegatoare si sa-si dea seama in ce situatie esti happy
sper ca te-am ajutat. succes! happy

| loving3112 a răspuns:

Sincer nu cred ca te uraste.Probabil o ia doar pe sora ta deoarece stie ca tu trebuie sa mergi la pregatire la engleza.