anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat ca cel mai bun prieten/cea mai buna prietena sa se puna impreuna cu fosta iubita sau iubit? Cum v-ati simtit? Cum ati procedat? Si bineinteles ca nu s-au pus impreuna dupa o luna - trei de la despartire, fix in aceiasi saptamana.
PS: nu vreau sfaturi ce sa fac eu si tra la la, i'm ok, este doar o intrebare ( sau mai multe la un loc ).

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! cu multi ani in urma am avut o prietene(asa o credeam) pana cand intr-o zi cand prietenul meu la acea vreme a zis sa ne gasim la caminul cultural era 23 august se se dadea discoteca, toate bune si frumoase pana cand la discoteca ce sa vezi, eu am ajuns mai devreme cu 0 jumatate de ora, cine dansa si ise pupa in mijlocul caminului? prietena si prietenul meu..au venit prietenii lui si au cautat sa imi explice ca prietena mea e pe cale sa "cedeze" si ca nu strica sa se distreze si baietii, cum la acea vreme nu se accepta asa c eva, am pus capat relatiei si cu unu si cu altu...si soarta a facut sa gasesc barbatul ideal si suntem de 24 de ani impreuna si avem si 2 ingerasi frumosi de care suntem tare mandri...
O zi buna!
PS! sa stii ca nu am suferit, am realizat ca nu ma merita nici el ca prieten(iubit) si nici ea ca buna prietena c e se dadea a fihappy

9 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Eu as renunta la prietenia cu persoana respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa ceva nu se face, inseamna ca de la inceput au vrut sa-si bata joc de tine dar nu e nimic, dumnezeu are ochi pentru toata lumea

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai citit ultimele randuri :-s?

o sa ma rog la Dumnezeu pentru tine

Si la restul prietenilor imaginari?

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Mi-aș băga în amândoi...

| CaRamElLa05 a răspuns:

Eu nu am patit dar stiu niste persoane care li sau intimplat astfel, eu spre exemplu uras asa oameni, au fost prietene de o viata si acum cu iubitul prietenii de parca nu-i mai ajung baietii Doamne baieti sunt multi chiar mai multi decit fetele big grin Sau cind stii ca ii spuneai prietenei tale cum i-ti merge cu el si acum ea e cu el e oribil eu numi inchipui sa am asa prietene. Dar stau fara griji pentru ca stiu ca am 2 prietene dar care nu o sa ma tradeze niciodata mai ales in acest sens. Bes"Q suriorele mele:*

| Iulia26 a răspuns:

Ei bine, eu functionez dupa Codul Fetelor: Fata nu are voie sa flirteze/ sa se puna cu ex-ul prietenei cele mai bune indiferent ce sentimente mai are fata pentru el.

| Alexandru_Draganica_1998 a răspuns:

Mas simti normal.Nu as face nimik.Lasai sa faca ce vor. Dupa cum e baiatu se vor desparti in cel maxim 3 luni
happy