Culmea,am avut si eu un caz de genul.Intrasem la liceu, incepeam sa imi cunosc toti colegii, socializam, ce-i drept, nu foarte mult.Si aveam o colega care mi-a fost antipatica de la inceput.Nu am suportat-o deloc in cei 4 ani de zile.Ii vorbeam urat, tipam, o barfeam, pur si simplu o uram.De cele mai multe ori, am tratat-o cu indiferenta, nu o bagam in seama, o lasam sa vorbeasca singura, nu o ajutam.In comun, clar, nu aveam nimic, asa de antipatica ce mi-a fost tipa.Mai ales ca nu suport persoanele fitoase, egoiste.
Nu o da s-a intamplat acest lucru. De obicei eu incet incet indepartez persoana si ii arat acest lucru. Cele mai multe persoane spun ca le place sa le spui in fata dar nu pot accepta acest lucru.
De cele mai multe ori se rupeau legatura si se auzeau unele reprosuri dar se termina macar cu ceva sincer.
DA! E normal ca un antipatic sa devina nesuferit pe parcurs sau poate sa-l si urasti.
Buna. Mi s-a intamplat si mie asta cand s-a transferat o fata la mine in clasa in generala si pur si simplu nu o suportam, am ajuns cu ea in acelasi liceu ( slava Domunului nu in aceeasi clasa) si tot la fel de antipatica imi este... Eu acum o salut, ma saluta, si atat... Stiu ca si eu sunt enervanta, fitoasa si asa mai departe, chiar stiu chestiile astea, dar increc sa ma schimb
Se întîmplă, deși e valabil și varianta inversă. Să im conștienți că nici noi nu sîntem pe placul tuturor. Totuși sîntem îndemnați ca atît cît depinde de noi să fim în pace cu toți oamenii. Iar dacă nu-i posibil, îl eviți după putință.
Te înțeleg! E greu de spus. Depinde de detalii. Probabil dacă aș avea posibilitatea - m-aș muta.
Da, mi s-a întâmplat de multe ori.
Păi ce, ar fi trebuit să fac ceva anume? Dacă o persoană îmi e nesuferită, o ignor pur şi simplu şi încerc să n-am prea multe tangenţe cu ea.
Cunosc sentimentul, se intampla oricui sa nu-i placa o persoana, sa i se para antipatica, din cauza vocii, comportamentului, sau chiar chipul acelei persoane cand il vede sa il enerveze. Cand intalnesti acea persoana, mai bine evit-o pentru a nu-ti strica ziua.
Daca chiar nu o suporti poti pur si simplu sa nu o bagi in seama sau chiar sa o eviti. Sper ca am fost de folos!
Pai eu ca sa iu si politicoasa si sa nu fac persoana respectiva sa se simta prost i-as spune sa nu se supere dar nu avem nimic in comun si ca nu vreau sa intru in contact prea mult cu el/ea