Intreaba pe un dr. care ar putea sa fie consecintele unei casatorii intre rude. E o situatie anormala. Te-ar critica Biserica, Medicina, Psihiatria, etc.Prea multa usturime.
Da mie mi s-a intamplat...
Aveam un verisor pe care nu l-am cunoscut niciodata si intr-o seara am iesit in oras si prietena mea a chemat un tip care a zis ca e de treaba si hopa a venit si el
si neam cunoscut am vorbit si pana la urma ne-am combinat amandoi nestiind ca suntem verisori de gredul 3.
Peste 4zile ne-am dus la niste rude de la tara si acolo a venit si el...si atunci am aflat ca de fapt suntem neamuria fost super aiurea cand am aflat.
Daca din punct de vedere moral poti trece peste asa ceva (desi e cam greu, dar nu imposibil), din punct de vedere medical poaet fi o catastrofa. Gasesti mai multe informatii pe internet.
Eu nu imi mai aduceam aminte... dar a avut mama grija sa-mi povesteask luna trecuta
cand eram mik eram "topita" dupa varmiu
si intr-o vacanta, la tara, cand ne pregateam de plecare cica am facut un mare tam-tam...plangeam,tipam,nu vroiam sa plec, ziceam ca vreau sa ma marit cu el
mama: lasa ca va maritati la anul
eu: nu...eu vreau azi
mama: da e mic...ai rabdare sa mai creask si el
eu: nu, e bun si acum
si varmiu cica era ceva de genu... . nici pro nici contra. ii era total indierent ca il luam de barbat sau nu
Da, mi s-a intamplat. Varul meu, primul grad. Indragostiti amandoi, dar poate...era doar atractie fizica. Eram foarte tineri, el mai mare decit mine cu 6 ani.
Dar am fost cuminti. Ne-am dat seama ca gresim daca ne cautam prea des.Am rarit-o cu telefoanele, am renuntat sa mai cer ajutor lui pentru orice...si timpul a sters totul.
Important e autocontrolul...si multa multa constiinta.
Se pot invinge pana si atratiile de genul asta.
Mi s-a intamplat, dar era o ruda indepartata...relatia a durat aproximativ 3 luni; faza era ca noi nu stiam, dupa ce am vorbit o luna si am aflat si noi cate ceva, apoi s-a ajuns unde s-a ajuns.
anonim_4396 întreabă: