Tie ti se pare ca viata ta s-a irosit, dar esti intr-un cerc vicios. De fapt o irosesti chiar in timp ce te plangi. Daca ai scris pe bune, ai nevoie de ajutor specializat, neaparat trebuie sa ajungi la un psiholog.
Chiar sunt intr-un cerc vicios in prezenta lor trec printr-un fel de traume, cand ei sunt departe, prefer sa ma bucur de liniste.
Deci eu singura cu 10 aliati contra mea, nu prea am ce sa fac.
De psihiatri probabil au ei nevoie cu comportamentu lor, dar nah, ei sunt sefii care isi permit, de s-a ajuns asa, eu in amaraciunea asta si ei bogatasii faimosii.
Chiar mi s-a irosit viata in cercu lor.
As fi facut altceva as fi iesit din cercu asta, daca aveam posibiliattea dar ei erau peste mine.
Deci aici este vorba de faptul ca ma deranjeaza si nu pot sa ii alung. Ca sa nu mai trebuiasca sa scriu iar romanu cate rele mi-a facut si cat rade de "vai de" mine.
Asta e viata pentru mine care lumea normala nu o poate intelege. Eu nu am sot cariera copil, nici macar diplomele, am doar varsta trecuta.
Nu stiu daca ei au sau nu nevoie de un psihiatru, acesta ar fi un diagnostic medical pe care nu mi-l permit. Tu ai nevoie evidenta de un psiholog, sa te ajute sa gasesti iesirea.
Nu n-am nevoie de nici un psiholog sa ies din vorba a 10 oameni care isi bat joc de mine cu aceeasi figura.
Cei mai multi parinti sunt lipsiti de educatie, si lipsesc de respect chiar pe proprii lor copii. Personalitatea copiilor este afectata din pricina ca toti boii si toate vacile -adica toti oamenii needucati- s-au pus sa isi formeze familii.
Indiferent de varsta pe care o ai, iti iei inima in dinti si ii spui animalului de taica-to: "Lucrurile acestea sunt 100% personale si niciun om nu are dreptul sa-si de-a cu parerea in dreptul altui om, nici chiar parintii". "Viata sexuala si-o incepe fiecare om atunci cand este pregatit, fara sa de-a explicatii vreunui alt om." Si dupa aceea pleci din prezenta lor. Ca nici maica-ta nu este mai breaza.
Orice agresiune fizica sau psihica facuta de parinti impotriva copiilor lor se pedepseste conform legilor. Ai dreptul sa anunti chiar politia, protectia copilului, daca ei nu vor sa inceteze cu discutiile care nu iti plac.
Sunt blocata la faza cu "viata sxuala" cand e vorba de mine, ma consider "trecuta" de subiectul asta, si sunt foarte deranjata ca trebuie sa traiesc intr-o lume unde acest subiect este normal de discutat. Tatal meu, este exact un fel de profitor care da are o familie si face ce vrea din "familie". Pacat ca s-a ajuns chiar asa ca asemenea oameni din astia sunt bogati si religiosi. Atunci un asemenea copil cum eram si eu candva, il priveste pe acest dumnezeu "creeatorul" si viata sa este o "pedeapsa". Si asta este adevarul si despre cuvantul "libertate" pentru multi care judeca "istoria" din minciunile care le invata de la asemeena "boi". Mama mea e felul acela de persoana care ma bate cand plang sau "parasc". Il trateaza ca pe dzeu, si acesta este modul in care dzeu exista prin asemenea "sefi" care fac asemenea legi.
Serios, la varsta mea, am cautat deja pe toata planeta asta un loc pentru mine si mi-a ramas de descoperit cum "cuvantul lui dz" a fost adus de asemenea "sefi" mincinosi cu secrete.
Eram pregatita cu vreo 15 ani in urma, si n-aveam cu cine, am primit viol dupa ceva ani si a fost singura "relatie". Au mai trecut multi ani si cum trec anii ma socheaza cu vorbe si mai tari, cu maretia cosmosului/dzeului/universului (nici nu stiu cum sa numesc).
Cand animalele din casa ta deschid discutia despre tine, pleci de acolo. Si daca te intreaba d ece faci asa, le spui: "Ce va bagati voi in viata mea sexuala? Eu m-am bagat peste viata voastra sexuala?" "Sau nu am voie sa fac ce vreau cu trupul meu?"
Raspunde-le cu indrazneala si nu-i lasa si iti calce personalitatea in picioare. Parintii tai sunt niste fanatici religiosi; si tu trebuie sa-i eviti pentru ca nu sunt sanatosi mintal.
Stii cata bataie mananc in casa asta ca nu le convine ca ma aud plangand si urland noaptea? Nu stii cui ii scrii ce. N-am unde sa ma duc, cand ies din casa asta, strainii se comporta ca parintii, fete si baieti. Acelasi joc. Singuratatea nu-i si libertate, sunt ocazie pentru boi ca tata peste tot unde ajung, apoi apare cate o "mama" care "se ia de mine".
Nimeni nu are voie sa te bata. Nici chiar parintii.
Suni la politie daca aceste animale se iau de tine. Este dreptul tau sa anunti politia.
Nu pricepi, am mai scris, o data la cateva zile ma apuca depresia si imi scriu necazurile pe aici, cam deseori de la o vreme.
La varsta mea ca am trecut de 25 si nu vreau sa zic varsta mea rusinoasa, sunt blocata in casa parintilor ca un copil care inca n-a ajuns la pubertate, am fost la scoala DEGEABA, si-au batut joc de mine ca sa descopar ca "salariu profesorului depinde de prezenta elevilor" ca sa vezi ce socata sunt eu, ca primeam note "mici" cand meritam mai mult, dar nu vroia profesorul sa imi dea mie nota aia. Vai am renuntat la oroarea care o traiam acolo, crezand ca imi pot face o viata de adult si m-am trezit blocata in hop cosmar, e o lume de ********** si eu sunt blocata in cercu lor de "sefii" asupra existentei. E o lume de boi si ale lor FALSE. Si nu am fost a nimanui nu stiu univers/dzeu nu m-a ales pe mine, si tot ma pricep mai bine decat oricare din "alesele" lor, in orice domeniu.
Nu se poate rezolva comportamentul parintilor cu politia, nu am unde sa ma duc, de 10 ani nu mai sunt in stare nici sa am tin pe propriile picioare. Sunt inconjurata numai de din astia fiecare pas cum ma vede incepe. Nu exista politie aici, exista SPITAL DE NEBUNI IN CARE VOR EI SA MA BAGE PE MINE. Abia asteapta "ocazia" de a ma baga acolo.
Nu intelegi problema, e serioasa problema.
De ce esti blocata in casa cu parintii? Nu poti gasi o cale de scapare? Lucrezi? Incearca sa strangi niste bani special pentru chirie si sa te muti.
Te sfatuiesc sa contactezi https://adra.ro/ cand mai ai probleme cu parintii, in orice localitate te-ai afla. Adra te poate ajuta din toate punctele de vedere.
Pentru ca inconjurata de asemenea "boi" si ale lor "luptatoare" nu-mi permit sa traiesc o viata de om normal la varsta asta am ajuns asa fugind, si cand am fugit am ramas fara nimic, ca si cum trecutul meu s-a anulat si eu am sarit la o varsta DE RASUL LOR. Of dar mi-au facut toate diplomele de 12 clase si au luat si nota 10 in locul meu fara efortul meu psihic in lectia aia. Si numele ei este pe "diploma mea" iar eu n-o pot folosi, decat smechera de ea, ca asa se face smecheria se toarna niste "povesti" la profesori se mai da niste "banuti" si gata profesorul iti apartine.
As vrea sa NU MAI CONTEZE NICI LIPSA, daca eea ce s-a intamplat nu se poate inversa fara "efort dublu de la mine".
Nu poate ajuta cu nimic o femeie "virgina" de 30 de ani care toata viata a plans intre idioti si s-a vaitat la "Sefi"!
Nu poate sa imi dea nimic din ce-mi lipseste, si eu nu vreau sa repet efortul depus deja DEGEABA. Asta e viata. Nu poate sa faca sa ma ajute cu absolut nimic. Nu poate sa-mi dea casnicia si cariera care nu le am EU de 10 ani. Nu poate sa-mi repare anii pierduti care nu i-am trait eu pentru mine insami. Da de la 20 de ani am contactat, am scris mailuri la organizatii si religioase. Ca sa vad apoi cum drepturile omului amendeaza tari straine cu "motivul" scris in mailurile mele. Dar e vreo gluma proasta cine este dzeul asta de fapt?
Nu, din fericire, nu am avut eu vreo interactiune majora cu rudele, deci, pot spune ca sunt fericit
VIolat nu, ci intimidat, am fost acu 5 ani la taică-meu, locuia în Suedia pe atunci, și am mers saună, și stăteam noi acolo, și a intrat un moș în costumul lui Adam, și i-am văzut "unealta", m-am simțit stânjenit și inconfortabil și am ieșit.
Salut! Cand ascult melodia asta, ma simt agasat sexual de beyonce, dar nu ma opun.
https://www.youtube.com/watch?v=RQ9BWndKEgs
Vrei sa te simti agasat sexual? Ia de-aici! https://www.youtube.com/watch?v=f2p0xrY4CMs
As intoarce-o cu rotile in sus de cateva ori.
Hai ca e material de nevasta. https://www.youtube.com/watch?v=8-7CTUEZw7Q
Cati ani are?
Vreo 25, cred. Plingi un pic - https://www.instagram.com/dariazaritskaya/
E frumoasa rau. Ramane de vazut ce are si in cap.
La ce cinta si cum cinta sigur nu are in cap valoarea ei care este si sa moara dujmaniiiii...
Atrasa nu deloc, mi-e greata, incep sa plang, si de fiecare data cand reaud de persoana intru in depresia "virginitatii" ca "eu trebuie sa fiu folositoare pentru persoana asta care i se permite si da totul". Dar hey eu am mancat bataie in povestile amoroase ale altora ( ca au avut chef sa minta, sa rada sa isi bata joc de mine)si am o varsta la care este tarziu pentru mine sa incep o altfel de viata.
Eu la varsta mea, nu mi-am permis "inca" sa gandesc asa ceva, adica eu am primit "educatia" aia ca "bataia e pentru mine" "dragostea e a lor".
Si hey am niste rude, si propriul meu tata urla la mine sa ma educe "legi de existenta" ca toata lumea trebuie sa se atinga pupe sa se dezbrace! Ba am o varsta la care nu stiu cum am sarit, ca si eu aveam vreo 11 ani si-mi doream "baiat", dar viata mi-a dat altfel de "lectii" mie, iar "baiat" nu exista pentru mine. Deci nu mi-am permis sa gandesc asa, respect pe ceilalti si nu stiu unde ar trebui sa am plang cand nu-s respectata ca propria mea familie rade de mine si urla lege de existenta, ma bate. Pai regula parca ar fi ca cu parteneru se gandeste si face asa nu straini hmm? Dar am niste rude "bogate" care schimba partenerii si sunt goale, favoritele tatalui. Deci cand astia sunt aproape de mine, simt nevoia sa ma acopar, sa fug sa ma ascund, si hey n-am unde sa fug am ajuns sa scriu pe net de cum am ramas blocata in cosmarul asta. Evident ca incerc sa ies din situatie dar lumea trebuie sa faca asta si-mi ramane doar sa urlu la dzeu, sa ma vait uite asa.
Da, pot spune ca da.
Am simţit asta atunci când anumiţi tipi din aceia libidinoşi îmi făceau avansuri pe chat sau în viaţa reală; cei care se bagă în sufletul tău.
Adica, faza aceea ca trebuie sa "astepti" sa fie personaju departe ca sa poti gandi acest mod.
Aveam obiceiul de a ma indeparta eu de asemenea smecheri, si hey n-a fost libertatea mea de a gandi sau a fi eu. Tot ce faceam trebuia sa ma ascund si tot ei isi vorbeau "aberatiile" despre mine. Adica, fata aia era cu decolteu mare si facea prostii cu baiatu ala pe langa mine si ei ma acuzau pe mine de asemenea prostii, eu nici macar n-aveam decolteul. Evitam asemenea tinuta vestimentara intre asemenea oameni. Si mie imi faceau figurile alea.
Eh dar am scris in trauma si iar am facut postu varza
Si tot sunt sigura ca asemenea oameni au nevoi speciale de psihiatrii.
Dar isi bat joc cand vorbeste asa tocmai despre mine, facand asa "peste" mine,
Si consider ca este corect sa evit sa "atrag atentia" unor asemenea oameni, si sa refuz sa fiu in cerculetu lor. Dar hey politia nu vrea sa ii ia cand vine la poarta, au motive de a sta acolo si eu politie nu am voie sa vorbesc din cauza acestor "motive". Si asa si-au batut smecherii joc de varstele mele.
Foarte bine faci să nu trebuie să atragi atenţia indivizilor de genul. Nu le da apă la moară cu ţinute de genul, căci dacă Doamne fereşte! îţi fac ceva, ei vor afirma că ţinutele tale sumare i-au provocat.
Asta e faza ciudata, ca nu dau eu motivele, dar ei isi fac prostiile acuzandu-ma de "motive" si culmea, chiar sunt "crezuti" cand eu ma plang. Adica, asta intelege "autoritatea" din "plansul" meu. Ca ala o intoarce acuzandu-ma ca de fapt "plange ca s-a intamplat opusul a ce zice". Culmea.
Maggie49 întreabă: