| MidnightLady a întrebat:

Vi s-a spus vreodata ca sunteti lipsiti de suflet? Daca da, cu ce ocazie?
V-a deranjat acest lucru?

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Mi-au reprosat mai multi barbati care au trecut prin viata mea ca nu stiu sa iubesc, ca am sufletul negru si ca sunt inraita.
Probabil undeva au dreptate. Stii cum e cand iti zice unu ca esti beat, e nebun cand iti zic mai multi ca esti beat te duci si te culci.

Dar poate nu a aparut inca persoana in fata careia sa ma deschid total.

28 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mi s-a spus de cateva ori si m-a durut foarte mult eu fiind chiar o persoana sufletista.

| Razvan a răspuns:

Da si nu m-a deranjat pentru ca stiu ca nu e adevaratwinking

nony
| nony a răspuns:

Mi-a zis : esti dat draq! Asta e de bine? worried

| Psihiatra a răspuns:

Da. Mi se spune des.Pai,de obicei mi se intampla atunci cand lovesc din greseala pe cineva, colegii mei de clasa sar "cu gura pe mine " spunandu`mi ca sunt cruda, ca n`am suflet... Mi s`a mai spus de multe ori, nu doar in acest caz, dar nu am luat in seama.Aud de la destule persoane si ca am sangele rece, inima de gheata...

| Cσσкiє a răspuns:

Bună. Din păcate, da. Când aveam 8 ani ( acum am 12 ), mama tatălui meu a trecut în nefiinţă ( bunica mea ). Eu nu prea am plâns, deşi sufeream foarte tare, doar că nu arătăm. Unchiul meu a crezut că nu`mi pare rău şi mi-a zis " N`ai suflet, n`ai sentimente! ". Adevărul e cu totul altul decât cel spus de unchiul meu : sunt o fire foarte sensibilă şi emotivă. De`abia acum, la vârsta de 12 ani a ajuns şi unchiul meu să`mi cunoască adevărata latură, atunci nu prea comunicăm. O zi bună! Te pup! happy

| tarziu a răspuns:

Niciodata nu am auzit asa ceva la adresa mea. Dar daca as fi genul acela de om, m'ar durea la patina!

| Victoria a răspuns:

Nu mi s-a spus niciodata asa ceva. Sunt genul de persoana careia ii place mult sa-i ajute pe cei din jur.

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Desigur. Mi s-a zis ca sunt rece, cu inima de piatra. Eu nu am facut foarte multe, doar am refuzat-o sa fim impreuna, intr-un mod politicos. Chiar m-am simtit bine ca am scapat de ea.

| Alex_7297 a răspuns:

Mie mi se zice că sunt lipsit de suflet, şi nu, nu mă deranjează... Dacă eşti "lipsit de suflet" nu te deranjează nimic, deci nici că ţi se spune...

| stillhartu a răspuns:

Aproape in fiecare zi aud acest lucru. In diferite circumstante. Nu-ti pot da un exemplu concret. Problema mea e ca am "un blocaj sentimental". Nu-mi pot exprima sentimentele asa cum ar trebui dand astfel impresia ca am "o inima de piatra". De cele mai multe ori sunt foarte afectata de lucrurile care mi se intampla, dar nu pot arata cuiva asta. Ma tin tare. Intr-un fel ma bucur foarte tare ca sunt asa."Ferice cel cu inima de piatra caci acela nu va plange in zadar". Dar de multe ori ma doare foarte tare cand aud "tu ai o inima de piatra", mai ales daca vine din partea unei persoane apropiate.

| Sorinella20 a răspuns:

Mi s-a spus asta cand am refuzat sa iert. M-a lasat rece, absolut!

| User a răspuns:

Nu tin minte sa-mi fi zis cineva chestia astathinking
Oricum, nu m-ar deranjatongue

| misiik a răspuns:

Fereasca d-zeu, sa fi lipsit de suflet, esti ca si mort. Spun in fata ce am de spus si PA!

Răspuns utilizator avertizat
| PisicaAristocrata a răspuns:

Da, mi s-a spus insa am ignorat "observatia", oricum stiam ca nu-i meritata.Cu ce ocazie? Pai, am renuntat sa ma mai las fraierita de o anumita persoana.

| Antonimu a răspuns:

Nu

| Gise a răspuns:

Nu mi s-a spus, dar am spus eu

| luckyman a răspuns:

Da. De Anul nou cand am taiat pe balcon 2 curcani si i-am zis unei prietene ceea ce am facut, mi-a zis ca nu am suflet, ca femeie sa fac asa ceva. Mie nu mi s-a parut de loc lucrul asta avand in vedere ca pana atunci apelasem la tot felul de persoane si isi batusera joc de mine. Tu ce crezi? Eu nu ma consider de loc asa, oricum ar fi facut-o cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei, chiar sunt mai rece. Prin asta vreau sa zic ca tratez cu indiferenta unele chesti si nu ma apuc sa jelesc ca m-a certat mama, m-am batut cu una, m-a parasit prietenu` si blablabla. Si mama mi-a zis ca sunt foarte rece, asta cand a cazut o prietena sau a murit un caine iar eu am zis decat,, aha``. Imi place sa dau sfaturi, dar nu sa ma implic sentimental in problemawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. nu m-ar deranja, fiindca nu l-as auzi si cred ca ar avea dreptate.as fi mort.pana acum nu mi-a zis nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a spus dar nu am bagat la suflet pentru ca nu mi-a spus o persoana imp. ca si familia acest lucru dimpotriva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma deranjeaza atata timp cat stiu cine sunt Mai rau ca nu stiu in ce directi ma indrept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au curaj?laughing

| alinuta113 a răspuns:

Da! am avut ocazia sa fiu asa numita ca sunt rece si ca ma gindesc doar la mine (asta din cauza ca sunttare perseverenta)Am acceptat amabila si am vb serios lamurind situatia! cu cearta nu se rezolva minic!

| Andreeutza_Dragutza a răspuns:

Nu astept sa devin Columbeanu chiar asta e numele meu de familie.

| alexalex_4604 a răspuns:

Da, insa nu direct, ci elaborat construit ...de o persoana fata de care ma simteam indragostit la momentul respectiv. concluzia mea(dureroasa) a fost : daca nu iti dai seama ce simt pentru tine atunci nu meriti happy sugerez aceeasi atitudine

| RaLuu`..:x a răspuns:

Mda. Mi s-a spus.
Deoarece M-am despartit de un baiat.laughing
Si depinde persoana care mi-a spus-o.
da intr-un fel m-am simtit dar cu timpul mi-a trecut.winking

| soDa cauStica a răspuns:

Daa porecla mea e ``regina de gheata`` din partea diversilor prieteni pe care daca greseau si ce faceam ma afecta ii eliminam din viata mea Si da m-a deranjat nu e misto sa fi aratat de lume `` mama ce dur om e si asta!''