| IooMar a întrebat:

Vi sa pare ceva normal ca baiatul pe care il placi sa te injure?

Răspuns Câştigător
| efimash a răspuns:

Da de obicei asa fac baietii injura pe fata de care ii place sau spune multe chestii despre ea dar el face din gelozie sau invidie dar sa stii ca te iubeste foarte mult

28 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu te vrea aplică această metodă să-l laşi în pace!
Pa, pa.

| cristi202 a răspuns:

Depinde cum sta la capitolul nervi. Daca e tipul de om calm, e anormal, nu are de ce sa te injure decit daca are vreun motiv special. Insa daca e tipul de om irascibil, care se enerveaza din orice, e ceva "normal", adica te poti astepta ca la un moment dat sa te ia si pe tine la injuraturi, in functie si de cit de nervos este. Mai ales daca e tipul de om care si injura f mult, chiar calm fiind.

| Razvan a răspuns:

Nu.Lipsa de educatie din partea lui si proasta alegere din partea meawinking

| Psihiatra a răspuns:

NU! Nici o fata nu merita sa fie injurata! Daca baiatul respectiv te injura inseamna ca nu e atat de dragut pe cat pare si ca e putin badaran straight face

| ines a răspuns:

Nu daca acum te anjura ca sunteti doar prieteni dar mai tarziu zii ceau din mers.

| Nicoleta a răspuns:

Nuuuu
normal ca nulaughing
renunta la el daca se comporta asa cu tine

| shtephie a răspuns:

Nu mi se pare normal!
Dragostea inseamna si respect, el nu te respecta, deci nu te iubeste!
INcearca sa'l uiti, nu merita sa te gandesti la elwinking

| IooMar explică:

Va multumesc foarte mult va iubesc pe toti sa stitii si eu cred ca mai mult conteaza asta dect fundita, voi ce ziceti?

| lays a răspuns:

Nu.iesi din relatia asta cat inca mai poti!

| Minks a răspuns:

Nu. Da-i papucii.

| Rukhsandra a răspuns:

Nu. Daca te injura sau te jigneste inseamna ca nu te respecta. Daca nu te respecta inseamna ca nu merita ...simplu happy

| vampiressa a răspuns:

Crede.ma.am patit.o.am stat cu un tip 8 luni de zile.si el mereu ma injura cand eu greseam cu ceva. dar acum am deschis ochii.si m.am despartit de el.sunt cu un tip care stie sa pretuiasca o fata.deci eu zic sa il saluti din mers.gandeste.te la viitorul tau.winking

| anduta160 a răspuns:

Normal ca nu!

| Ingerasull99 a răspuns:

Nu-i frumos sa vorbesti vulgar! prin faptul ca te injura, isi arata respectul de sine!

| andreeadragutza22 a răspuns:

Mie una mi se pare corect, pentru ca si eu am patit asa ceva. Poate el te injura o data de nervi, sau ca il incurci cu ceva dar daca tii la el eu zic ca daca te injura nu il mai suna nu mai vb cu el si daca el te cauta inseaman ca e baiat de treaba dai fundita?big grin

| Evaa a răspuns:

Nu. niciodata!
mai st unii prosti care vor sa ti atraga atentia. dar NU
laughing

| MelissaGreenEyes a răspuns:

Idem Chocolat et vanille

| Gigiku a răspuns:

Poate te injura in gluma =)

| ClaraZ a răspuns:

Daca mar injura, mi-as da seama ca nu e baiatul potrivit pentru mine si i`as da papuciitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te injura, inseamna ca nu te place. Asta`i clar. Deci... uita`l, daca si tu`l placi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUUUhappy m-as desparti categoric de el!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il placi, dar esti cu el? Normal ca nu mi se pare normal, ba mai mult:absolut josnic!
In dragoste nu este loc de astfel de orgolii, dar cum iti pui astfel de intrebari este clar ca e vorba de o simpla prietenie care presupune si putine gagicareala. Indiferent de situatie, daca n-a avut un motiv credibil(a fost beata, suparat pe tine sau l-a luat gura pe dinafara), trebuie sa vorbiti despre asta. Nu-i va conveni? Foarte bine, mai sunt si alti baieti(si-nca multi).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e prost educat nu ai de ce te mirawinking

| Dianafamous a răspuns:

Nuu! Doamne daca as fi in locul tau ma desparteam de mult de elhee hee adica tu il iubesti si el? ce face? te injura? arata`i ca ai mandrie si gaseste un baiat care sa te respecte! succes!:*

| adrianaa a răspuns:

Depinde. daca depaseste limita nu e normal.asa ca mai zice de pzda mamei dar in gluma nu e mare lucru happy

| 20girl a răspuns:

Normal nu este deloc. Aici vad ca doar tu il placi, deci din partea lui nu este nimic daca injurahappy
Ai mare grija cu cine iti faci de lucru.
Sau poti sa discuti cu el ca nu iti place sa iti vorbeasca asa, in acest mod esti sincera cu el dar si cu el, nu va mintiti unul pe altul, ii zici asta spunandu-i si sa inceteze daca tine la tine intr-adevar, iar daca nu fii tu putin mai indiferenta si vezi daca inceteaza, daca nu...lasa ca mai sunt baiaeti.
Balta-i plina de peste, iar tu ai undita!
Bafta

| angelsnastea a răspuns:

Nuuuu, e dezgustator!

| iuliia a răspuns:

Il placi sau esti cu el?
daca il placi e una. poate vrea sa iti atraga atentia prin stilul baietilor imaturi sau poate nu te suporta.
daca esti cu el, inseamna ca are o problema si esti sub papuc.
gen depinde de tine cum esti. eu l'as lasa balta sincer nu merita genul.winking