| irynna a întrebat:

Vi se intampla sa stiti ce se intampla cu unele persoane chiar daca nu le-ati vazut niciodata? ma refer la o comunicare telepatica intre doua sau mai multe persoane perfect straine? a avut cineva acest sentiment? va multumesc

5 răspunsuri:
| claudiarebecca a răspuns:

Cum adica sa stii ce se intampla cu o persoana pe care nu o cunosti? ce vreau sa spun e ce stii despre persoana respectiva? comunicare telepatica exista dar identifici cumva persoana.

| irynna explică:

Mi se intampla cu persoane pe care le cunosc, uneori.insa stiu un caz cand cuiva i s-a intamplat acest lucru cu o persoana total necunoscuta

| pufy a răspuns:

Da... mi s-a intamplat lucrul acesta. la un moment dat vorbeam pe un chat cu cineva si am inceput sa-i fac o descriere, pur si simplu parca era in fata mea ...bineinteles ca acel cineva a inceput sa ma injure crezand ca il cunosc si vreau sa fac misto de el. in schimb simt mereu cand se intampla ceva cu cei la care tin foarte mult.nu pot sa-mi explic "fenomenul" dar il simt si uneori ma sperie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa ma gandesc la mama mea(spre exemplu)si sa nu treaca mult timp si ea sa ma sune.chiar cand imi spuneam:azi poate reusesc sa o sun pe mama, suna telefonul:mama! deci cred oarecum in asta.nu pot gasi o explicatie pentru acest fenomen, dar... mi s-a intamplat