Umm.acest lucru este foarte normal. În vise apar destul de des dorinţe sau temeri ale individului, iar dacă îl vezi pe cel de care eşti îndrăgostit (mai ales când te vezi lângă el) nu este deloc ciudat. Însă nu trebuie nici tălmăcite şi răstălmăcite visele astfel încât să crezi că îl vei avea în realitate. Ce e în vis ţine doar de lumea interioară a ta, acest lucru nu poate schimba deloc exteriorul.
Da mi s-a intamplat de foarte multe ori n ultimul timp.Dar cand ma trezesc sunt foarte dezamgaita ca s-a terminat.
Da. eu de fapt m-am desp. de prietenul meu si o luna l-am visat mereu. [ si nu exagerez ].
Da, mi se intampla.Si zic eu ca e foarte normal din moment ce visele sunt limbajul sufletului, contin imagini pe care noi le avem in minte in realitate.Fiind indragostit/a de o persoana, ea e aproape tot timpul in mintea ta, toate se leaga de ea.Asta explica.
Da,cred ca oricui i se intampla. Este din cauza ca adormi cu gandul la persoana respectiva.
Da de foarte multe ori dar ideea este ca de fievare data visez ca ne casatorim sau sarutam!