| Meli2314 a întrebat:

Vi se pare ciudata o relatie intre o fata de 15 ani si un baiat de 17? E mare diferenta de varsta?

30 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Diferenta asta de varsta mi se pare chiar foarte buna.

| darrio2007 a răspuns:

Nu este ciudata de loc. Intrebarea ta nu are rost.

| AccountDeleted a răspuns:

Nu este nimic ciudat fiindca este o diferenta normala de varsta dintre o fata si un baiat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fizic si psihic barbatii se maturizeaza mai tarziu. Nici 4-5 ani nu este o diferenta mare.

| RAY a răspuns:

Dar baiatul de 17 ani ce crezi ca vrea nunta cu tine? nici vorba de relatie e vb doar de sex atat, esti prea mica mai cresti macar pe la 18 ani stunci vezi de un barbat matur daca vrei ceva serios ca asa cu pusti de varsta aia sunt imaturi doar cu gandul la sex

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i vobra de diferenta mare, este o relatie ciudata din alt unghi, al varstei foarte mici a fetei, ea este inca copila, pe cand el este deja adolescent.

Nu-i vorba de diferenta mare,

| Florentina9210 a răspuns:

Daca se poate numi ''relatie''.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu. Baiatu ala de 17 ani e probabil mai imatur ca fata de 15 ani.

| Radu284 a răspuns:

Wow, 2 ani intregi, e o diferenta imensa... Ar putea sa iti fie bunic!

| UnBroken2016 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare! Nu mi se pare deloc mare diferenta de vârstă.(Tataie e mai mare decat mamaia cu 6 ani) laughingExact asa si trebuie sa fie,deoarece fetele se dezvolta mult mai repede decat baietii.Dar lăsând astea la o parte, dragostea nu tine cont de legi, de naționalitate, religie, cultura generala....Contează numai si numai ca voi doi sa va înțelegeți si sa lasa ti laoparte parerile oamenilor. Daca tu o iubesti si ea te iubeste pe tine, ce mai contează? E totul perfect.Sa ai o zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ciudata mi se pare intrebarea.

| LinxCont a răspuns:

E OK. 2 ani nu e diferenta mare. Poate acum sa para mare, dar in timp devine inexistenta(diferenta).

| ALittleDeath a răspuns:

Doamne fereste, cum se pot privi oamenii aia in oglinda?

| moshulica a răspuns:

Daca "relatia" are si o componenta sexuala, DA. Baiatul e foarte aproape de varsta la care va raspunde ca adult pentru corupere, in cazul in care va fi reclamat. Consimtamantul fetei nu conteaza pana la18 ani.
Daca nu, NU.

| KodrutZ a răspuns (pentru moshulica):

Sau cand face 18 poa' sa o ia de nevasta (cu acordul parintilor la modul oficial, in scris, daca nu ma insel) si dupa aia sa traga la rame legal.

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

Cind face el 18 si ea 16, ca sa nu se inteleaga altceva din ce am zis eu mai sus.

| moshulica a răspuns:

@codrutz. Daca nici fata (care a implinit deja 15 ani) nici parintii ei nu depun plangere, atunci totul e ok. Daca fata nu a implinit 15 ani, chiar daca a consimtit actul sexual, se cerceteaza penal infractiunea de corupere de minori. Pentru casatoria unui minor nu stiu daca acordul parintilor trebuie sa fie scris.

| Anonim141297 a răspuns:

Nu e o diferență mare... Oricum băiatul trebuie să fie mai în vârstă, nu?hee hee)

| Anonim141297 a răspuns (pentru Anonim141297):

Voiam să trec astawinking, dar a ieșit altceva! big grin

| justanotheralien a răspuns:

Nu, insa pana cand vei implinii 16, mai bine sa nu aveti contate sexuale. Deoarece nu e legal daca ai sub 16... Cu alte cuvinte e ok diferenta de varsta insa sper sa tii cont de sfatul meu.

| adeadeliina a răspuns:

Glumești? E perfect, nu e deloc mare, așa și trebuie să fie. Oricum, tot ce contează este iubirea si încrederea dintre acele două persoane

| Ionescunicuadrian a răspuns:

E diferența doar de 2 ani, e perfect.

| Gisela2004 a răspuns:

Nu e mare diferență.O diferența de 2 ani e ceva normal

| steluta07 a răspuns:

Nu e deloc ciudat, in plus 2 ani nu e o diferenta prea mare, de fapt chiar e bine sa fie baiatul mai mare.

| Didi_Diana_1997_eVix a răspuns:

Mie nu mi se pare nimic ciudat dacă cei doi se iubesc nu este nimic rău în asta! happy

| RafaellaIngrid a răspuns:

Nu e asa de mare. Pot fi impreuna!

| Patricia1paty8201 a răspuns:

Nu e mare, eu am un prieten de 22 de ani si eu am 16( aproape) deci nu conteaza diferenta atata timp cat e dragoste multa

| alexandra20c a răspuns:

Chiar deloc