| Ankiss123 a întrebat:

Vi se pare devreme o relatie la 14 ani?

Răspuns Câştigător
| cornculapte a răspuns:

Depinde ce intelegi prin relatie. Niste pupici si plimbari prin parc tinandu-va de mana nu fac rau, dar opreste-te la atat. Eu zic sa nu mergi mai departe la varsta asta pentru ca s-ar putea sa regreti. Esti prea tanara si inca o copila. Bucura-te de asta.

18 răspunsuri:
| daniel_5197 a răspuns:

Depinde cati ani are respectivul.

Răspuns utilizator avertizat
| Biank_7620 a răspuns:

Nu e devreme...Adica daca tu te simti pragatita, si crezi ca EL e baiatu potrivit.
Bafta happy

| Afdsa a răspuns:

Buna.La 14 ani nu se poate numi "o relatie", ci mai mult o dragoste intre copii, care nu dureaza prea mult timp si simti acei " fluturasi in stomac". Nu e devreme, dar te sfatuiesc sa nu iti incepi totusi viata sexuala de la varsta asta.
Bafta si sper ca ti-am fost de folos, fundita? puppy dog eyesbatting eyelashes

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este foarte devreme pentru o relație cu un băiat.
Mai așteaptă până la 18-20 ani, ești mai matură și tot atunci faci diferența dintre bine și rău.
Pa, pa.

| sasha a răspuns:

O relatie de prietenie care implica iubire, sentimente este absolut normala dar totul pana la sex asta in cazul in care esti fata asa cred nu iti mai caut prin intrebari happy daca esti baiat trebuia de mult sa ai o relatiewinking

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Nu prea! Dar de la 15 ani mai zic că da!
Unele fete/băieți încep pe la 11-12 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O relatie la 14 ani? a avut unul din baietii mei cu una de 14 ani si el de 16.doua saptamani de sex, pana ea a dat de altul mai matur.acum are alta relatie.baiatul meu sufera in tacere.il cred si-l inteleg. i-am spus; ce nu te omoara, te intareste. mi-a spus ca el se simte tare mereu acum, nu numai dimineata.inseamna ca ea a pierdut.

| pwp a răspuns:

Mie mi se pare prea devreme

| cornculapte a răspuns:

Depinde ce intelegi prin relatie. Niste pupici si plimbari prin parc tinandu-va de mana nu fac rau, dar opreste-te la atat. Eu zic sa nu mergi mai departe la varsta asta pentru ca s-ar putea sa regreti. Esti prea tanara si inca o copila. Bucura-te de asta.

| Ankiss123 explică:

Am 14 ani si el are tot 14 suntem in aceiasi clasa si nici nu se poate pune problema de sex

| sasha a răspuns:

Scz ca m-am gandit ca poti fi baiat happy e totul absolut normala daca el te place si tu il placi de ce nu? aceste relatii pe care un baiat si o fata le au in copilarie sunt minunate iti vei aminti de ele de unele cu drag de alete.nu. incearca sa vezi cum v-a iesii nu ai nimic de pierdut. ai multa grija de tinewinking

| SentimenteColorate a răspuns:

Nu chiar e bine si asa

| mgtow a răspuns:

Da prea devreme, stiind ca esti minor/a chiar daca ai reatie de lunga durata o fi bine sau rea sunt doar prostii, doar cand ajungi adult stii ce e dragostea.

| Psihiatra a răspuns:

O relatie ti`o faci cand gasesti persoana potrivita, nu neaparat la o anumita varsta.

| cornculapte a răspuns:

Pai in cazul asta e ok. Nu vad de ce ar fi prea devreme. Putina afectiune nu strica la nici o varsta.

| adrian17 a răspuns:

Eu zic ca e okewinking

| capisci a răspuns:

Biank, esti o stoarfa.

Ankiss123, daca spui ca nu se pune problema relatiilor intime, atunci go for it, urmeaza sfaturile scrise de "cornculapte".