Iliescu "ne-a luat in primire" la vreo 60 de ani, si uite unde ne-a adus! nu singur, evident!
Conteaza ce faci in viata, cat bine, cat soare si bucurie aduci in jurul tau, si ce amintiri frumoase, astfel incat oamenii sa te pomeneasca cu drag, si sa iti regrete disparitia prematura!
Bună.
Pentru individ, nu vârsta este dușmanul, ci timpul care îl duce în pragul morții chiar dacă are 63 sau 86!
Pa, pa.
E destul 63 de ani, sincer eu prefer sa mor fix in ziua cand ma pensionez, asa stiu ca nu mai merg la azil scap de o problema.
Nu mi se pare putin ca a trait doar pana la varsta de 63 de ani, mai ales acum, cand mor si tineri afectati de diferite boli sau accidente.
Cineva care a trait 86 de ani insemna ca a fost un om cu capul pe umeri, si-a ingrijit sanatatea si pe el insusi
63 de ani - destul de putin. 86 de ani - destul de mult, desi cand este vorba de persoane apropiate, ne dorim sa traiasca vesnic...
Depinde... Cel de 63 de ani a trait aproape trei sferturi de viata, pe cand cel de 83 a trait, sa zicem, cam cat o viata de om.
Cel care a trait 86 a trait mult.iar 63 mi se pare cam putin. varsta asta e cea mai frumoasa a batranetii...
86 e bine.e mult...63 e cam putin.varsta asta e cea mai frumoasa parte a batranetii
lolium întreabă: