| RealLife a întrebat:

Vi se pare normal ca o mama sa va spuna ca va uraste?

24 răspunsuri:
| starmaker a răspuns:

Nu e normal, dar nici copii nu sunt cand spun asta parintilor si ei o fac mai des.

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Foarte multe mame in momentele in care sunt foarte nervoase spun lucruri care dor,cu toate ca nu isi dau seama. Si nu e vorba neaparat de mame,orice persoana spune lucruri gresite uneori. Normal ca nu mi se pare normal,totusi e MAMA,fiinta aia care trebuie sa imi ofere caldura, iubire, liniste sufleteasca.Totusi...trebuie sa le intelegem si pe ele, stresul, problemele din ziua de azi nu ne mai dau drepturile sa gandim de mai multe ori inainte sa spunem ceva.

| XDarkAngel a răspuns:

Nu, deloc. mama isi iubeste copilul indiferent de ce face acesta. mai normal ar fi ca copilul sa-i spuna asta mamei, dar in general sunt doar vorbe din furie, nimic adevarat.

| BitterSoul a răspuns:

Nu,nu mi se pare normal. Daca a spus asta la nervi vorbeste cu ea si spune-i ca te doare sa iti zica asa.

| NoNameJunior a răspuns:

Nu.de ce, ti-a spus mama ta asta?

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu,mie mi se pare normal ca bunica-mea sa imi spuna asta happy

| AndraKame a răspuns:

Nu este neaprat normal, insa poate a spus-o la nervi, poate ai suparat-o si tu.Incearca sa petreceti mai mult timp impreuna daca asta ar fi una dintre probleme si incearca sa o intelegi situ daca e obosita sau daca a avut probleme la serviciu.Stiu ca poate ti s-ar parea ca avem probleme importante noi, la adolescenta.Insa parintii nostri au probleme mult mai grave si poate nu au timp sa ne faca pe plac. Dupa parerea mea,mama ta nu te uraste(nicio mama nu-si uraste copilul cu adevarat,este sange din sangele ei). Insa numai tu stii in ce context ti-a spus acest lucru, gandeste-te ce ton a folosit si in ce circumstante si nu te apuca sa o judeci pripit, poate era doar obosita si nervoasa si a spus-o fara sa-si dea seama si acum regreta.Incearca sa te apropi mai mult de ea si sa discutati. Sper ca te-am ajutathappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori poate vrea doar sa te necajeasca, nu trebuie sa iei expresia ca atare.

| Diana6185 a răspuns:

Bineinteles ca nu .

| TDman a răspuns:

Nu... Daca aceea femeie nu este interesata de copilul ei, sau este un copil adoptat(mai rar) ar putea fi.

Totusi, oamenii spun lucruri aiurea, pe baza furiei. Ar fi putut spune asa ceva la nervi, probabil dintr-o cearta dura. Da-i timp sa se calmeze, si vorbeste din nou cu ea, cand o sa aiba mintea liberahappy

| crisbebe a răspuns:

Nu chiar daca iti spune la nervi iti zice altceva dar nu asa ceva.dc ti-a spus tie?

| tabittha a răspuns:

Din pacate se mai intampla ca intr-un moment, intr-o cearta sau la nervi, o mama sa reactioneze asa. Dar totusi sunt sigura ca imediat dupa aceea a regretat nespus. Nu pune la suflet, mama ta te iubeste, dar cateodata greutatile vietii o coplesesc atat de tare, incat nu mai poate reactiona normal, la nevoile unui copil sau in fata unei greseli facuta de copil.Mai bine cere-ti iertare daca tu ai facut-o sa se enerveze sau spune-i ca te doare cand face astfel de afirmatii.

| Lori18 a răspuns:

Nu, chiar daca e nervoasa sau altceva nu trebuie sa iti spuna ca te uraste ca doar e mama ta dar si noi cateodata chiar daca nu le spunem in fata ci pe la spate cand ne enerveaza le spunem niste lucruri care nu trebuie big grin

| ReallySomebody a răspuns:

Nu! deloc nu pentru ca o mama, cand naste u copil e un eveniment super dragut care consta in multa iubire. Dar na, sti si tu cum tu ii spui unei prietene cuvinte grele la nervi, adica pe moment nu iti dai seama asa fac si mamele, adica totusi e mama, ea ne-a dat viata ca sa ne iubeasca, dar acum iti dai si tu seama, ca in ziua de azi cine nu are probleme, ca vezi, ca si tu te certi cu prietenii si dupa aia suferi, asa sunt si parintii, deoarece, asta o realizam dupa ce am facut si unii dintre noi plangem dupa asemenea incidente neplacute, se mai intampla, si eu m-am certat cu mama, si dupa care mai ca imi venea sa plec de acasa, dar pentru asta, am incercat sa adopt o atitudine, sa ma imbarbatez, si ca incerc sa inteleg ca si ea are probleme si ca nimeni nu e perfect. Da acum, si asta e adevarat, nu ar trebui sa iti spuna asa ceva pentru ca lucrurile astea dor si apoi in inima ta numai tu sti ce simti, acum, si copii le mai spun "te urasc" parintilor, dar la nervi, pentru ca asta stiu din propria experienta, crede-ma! funda te rogg?

| TreNdY a răspuns:

Nu e normal, dar cred ca nu a spus asta intentionat, ...cred ca si u ai suparat`o sau era suparata cu ceva...=(

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Cateodata vrea sa-ți dea o LECȚIE. Poate daca iti spune asa tu te faci mai cuminte si faci lucruri mai bune ca sa te ierte. Funda? Plzzzzzzzzzzzzz

| Acadeeeaa a răspuns:

O mama niciodata nu-si uraste copilulhappy.
Poate spune chestia asta la nervi, dar dupa aceea regreta ca a zis acel lucru.

| kRedhead a răspuns:

Not really. Dar depinde de situaţie. Uneori, mamele, când se enervează rău pe copii lor, spun lucruri (la nervi) care mai târziu le vor regreta, iar nişte simplu scuze nu vor fi 'de ajuns' ca să zic aşa, pentru copiii acestora. Dar vouă vi se pare normal ca un copil să îi spună propriei mame că o urăşte? Pentru mine, da.

| mirceasangriu a răspuns:

Da, cred. Probabil NU l-a iubit pe tatal tau, ca sa iubeasca produsul finit consumat intre ei doi,,,,, si de aceea nu te iubeste nici pe tine. Dar asta nu e important. Eu am doi copii si fosta mea sotie nu m-a iubit pe mine4 si asa ca nu-mi iubesc nici pe copii mei care i-am creeat cu ea.

| Just1dream a răspuns:

Oamenii au tendinta de a exagera, de a se ascunde in spatele cuvintelor aruncate in valvataia furiei. ne aparam prin cuvinte, uneori le folosim ca un scut de protectie. cineva imi spunea ca e bine intotdeauna sa cunosti macar in linii mari si limbajul mimico-gestual, sa privesti in spatele cuvintelor, sa asculti ce iti spun ochii, ce tradeaza mainile sau chipul, ele nu se pot ascunde.

| Danutza27 a răspuns:

Am impresia ca ai scos un cuvint din context si nu este cinstit, ca eu stiu asa, nu iese fum pina nu dai foc. Parerea mea este sa nu faci criza de personalitate

| crazydee a răspuns:

Nu este normal...dar este posibil sa fi spus asta la nervi, incearca sa discuti cu ea si spune-i ca ceea ce ti-a zis te-a durut... poate nu se va repetawinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nici la nervi nu are voie să facă o astfel de afirmație!
Când o prinzi în toane bune stai deschis de vorbă cu ea.
Pa, pa.

| andramaria73 a răspuns:

Nu este normal depinde ce fel de coil esti

Întrebări similare