| Anamaria13m73829j a întrebat:

Vi se pare normal ca un om care stă cu mama de câțiva ani să se ia de mine din orice și să mă amenințe iar mama să-l încurajeze?

32 răspunsuri:
| Lucian4 a răspuns:

Nu e normal! Mai anormal este ca mama ta ia partea! Nu cred ca e vb de incurajare de catre mama ta. Poate mama ta nu stie ce se intampla. Intr-o zi sau mai multe zile sa-l filmezi cand esti in casa ta, ca sa ai dovezi in viitor poate vei avea nevoie la autoritati cand cresti mai mare

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este normal, dar care sunt motivele care conduc la discutii intre tine si tatal tau, si de ce mama ta il incurajează? Tatal tau natural stie? I ai spus si lui cum se poartă soțul mamei tale?

| Anamaria13m73829j explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu l-am cunoscut niciodată pe tatăl meu, mă ceartă din orce adică astăzi am ieși și eu din cameră și a început să mă certe și să mă amenințe cu bătaia și că mă umplă de sânge iar mama m-a certat și ea ( sorry dacă am scris ceva grist dar Mă grăbesc)

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anamaria13m73829j):

Off, ce situatie grea ai, de ce nu i ei legatura cu bunicii tai din partea mamei? Îi cunosti? Sau reclama l pe tatal tau vitreg si pe mama ta la protectia copilului si ei vor demara o anchetă, iar daca protectia copilului constată ca parintii tai se poarta abuziv cu tine, ei vor fi decazuti din drepturi iar pe tine te vor muta cei de la protectia socială in alta parte.

| sierra1 a răspuns:

"om care stă cu mama de câți vă ani" - câți anișori are intrebătoarea?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Citi ani ai, care e treaba cu ai tai, care e treaba cu motivele pentru care se iau de tine... detaliaza un pic daca vrei ajutor.

| Catrice a răspuns:

Si vrei sa spui ca daca era invers situația, mama ta nu făcea la fel?!

| Anamaria13m73829j explică (pentru Catrice):

Ai veniti să mă critici copile sau să-mi dai niște sfaturi?

| Catrice a răspuns (pentru Anamaria13m73829j):

Verzi tu copile... as putea fi tac-tu.
Da' daca vrei sfaturi ia din vasta mea experiență de viață: spune-i lui mama ta ca nu-ți place ce face si sa ia măsuri (aaa stai ca ești copil si vrei ca totul sa se rezolve de la sine). Sau muta-te la bunici.

| Anamaria13m73829j explică (pentru Catrice):

La cum vorbești și la ce poză țe ai pus la profil se vede că mai mult de 11 ani nu ai

| Catrice a răspuns (pentru Anamaria13m73829j):

Stai sa ii spun si șefei asta când îmi iau concediu luna viitoare, poate ma plătește mai mult.

| Catrice a răspuns:

Super, suntem surori, știam eu!

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde in ce fel se ia de tine si in ce fel te amentinta!
CA si copil in casa mamei tale nu poti face chiar ce vrei
Faptul ca ti se atrage atentia ca vorbesti obraznic, ar deranja si pe care incearca sa iti dea un sfat pe care tu l-ai cerut

| gabicoo a răspuns:

Când nu e măta acasă: Dă-i una în co..aie! Poate se liniștește!
Dacă te lovește înapoi îl reclami la poliție și la protecția copilului că a vrut sa te violeze!
Așa se tratează jigodiile!

| Simpatic a răspuns (pentru gabicoo):

Nu incuraja astfel de chestii.
Dumnezeu zice sa nu juri stramb impotriva aproapelui tau, cei care judeca stramb o sa fie si ei judeti stramb de EL.
Deci a jura stramb e sinonim cu a minti la un proces sau in fata unei institutii. Ar fi incorect ca un om chiar impotetic aici, sa faca puscarie pentru un viol pe care nu l-a comis!

| Sn4k3 a răspuns:

Da

| Anamaria13m73829j explică (pentru Sn4k3):

Ce da? Ce răspuns mai este și ăsta?

| Sn4k3 a răspuns (pentru Anamaria13m73829j):

Mi se pare normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e normal sa se ia de tine si sa te ameninte. Omul ala ar trebuie sa te respecte, pentru ca nu e casa lui ci a ta si el nu a locuit acolo din totdeauna. Iar mama ta ar trebui sa tina cu tine, nu cu el. Ar trebui sa te puna pe primul loc, pentru ca esti fiica ei si primul loc ti se cuvine. Foarte urat ca mama ta e de partea cui nu trebuie, ce sa zic... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal că nu mi se pare normal, dar e maică-sa, de aia ţine cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna sa te ameninte? daca e ceva ilegal poti face reclamatie la politie

| ValentinGabi a răspuns:

Fiind tată vitreg nu are nici un drept din contră mama ta ar trebui să fie mai aproape de tine, mai îndură si tu câțiva ani până vei deveni majoră apoi o să te duci la casa ta si o să faci ce vrei si cu cine vrei

| GeorgianRaGe a răspuns:

Daca el iti da bani de mancare/haine, el plateste chiria/curentul/apa da este normal ca el te creste chiar daca nu este tatal tau.

| Anamaria13m73829j explică (pentru GeorgianRaGe):

NORMAL? Tu nu ști ce face acest om așa că taci din gură

| anonim_4396 a răspuns (pentru GeorgianRaGe):

Daca ii da 2 lei bani de buzunar nu inseamna ca are dreptul sa o ameninte, si nici daca i-ar da toti banii din lume nu ar avea dreptul asta.
Si nici macar nu e tatal ei...

| GeorgianRaGe a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba intr-un fel are dreptul, atat timp cat nu te lasa sa mori de foame.

Are dreptul sa o ameninte cu bataia si ca o umple de sange?!

| GeorgianRaGe a răspuns (pentru anonim_4396):

Unde a zis ca o umple de sange? laughing)

"Nu l-am cunoscut niciodată pe tatăl meu, mă ceartă din orce adică astăzi am ieși și eu din cameră și a început să mă certe și să mă amenințe cu bătaia și că mă umplă de sânge iar mama m-a certat și ea ( sorry dacă am scris ceva grist dar Mă grăbesc)"

| Anamaria13m73829j explică (pentru GeorgianRaGe):

Măi FETIȚO tu ai chef de glume?