anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi se pare normal, într-o relație la distanță, totuși să nu comunici prin apeluri etc? Practic nu am mai avut o discuție, un moment, de o lună doar că "nu a putut veni la mine". At this point, chiar e comunicare proasta și delăsare din partea partenerului, că eu m-am străduit cât am putut și să ofer spațiu și să respect totuși și persoana mea, dar acum nu mai am răbdare. De ce sunt multi bărbați indeciși? Că vezi, ca na, că da, că nu...

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

E o intrebare fara un raspuns concret. Daca poti sa asiguri o conexiune foarte buna prin mesaje si sa fie totul bine, probabil raspunsul ar fi Da, este normal sa nu comunicati si prin apeluri etc., dar in acelasi timp poti spune si Nu, pentru ca de ce nu? Se presupune ca intr o relatie vrei sa fii cat mai mult cu persoana respectiva, deci nu prea poti sa spui ca e normal sa nu vorbiti prin apeluri. Acum, in cazul tau, nu exista nicio scuza pentru el si ce am spus nu se poate aplica aici. Discuti cu el despre asta si daca nu se repara nimic si nu vezi vreun regret pentru greseala asta, stii ce ai de facut.

| Hyunjinsboxers a răspuns (pentru Sekim):

Am vorbit cu el despre asta, a zis că încearcă. A încercat până s-a oprit și eu nu am chef sa mă repet. Cred că se ajunge la un sfârșit atunci.

| Sekim a răspuns (pentru Hyunjinsboxers):

In cazul asta, fa ce ai de facut. Data viitoare, standarde mai mari si nu te implica pana cand nu te asiguri ca este ceea ce trebuie.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta este problema relatiilor la distanta. Poate ca tu esti doar in friendzone.

| Hyunjinsboxers a răspuns (pentru darrio2007):

E chestia la început chiar ne întâlneam. Acuma doar vorbe. Daca eu vreau să mă duc la el, zice că e drumul prea lung, mila să-i fie de mine

| darrio2007 a răspuns (pentru Hyunjinsboxers):

Mda, se pare ca sfarsitul relatiei voastre nu e departe.

| dullcat a răspuns:

Daca relatia nu e solida sau nici macar nu e consacrata, e de asteptat ca el sa se comporte asa.

| Lioana a răspuns:

Barbatii sunt indecisi atunci cand nu sunt indragostiti. Nu e cel potrivit. Next.
Intrebarea e: De ce noi femeile suntem atat de decise a fi cu un barbat chiar daca relatia nu pare a fi una frumoasa si sanatoasa?

| Hyunjinsboxers a răspuns (pentru Lioana):

Corect și asta. Am avut parte de un idiot totuși care m-a marcat și așa nu mai înghit totul, de asta și întreb, sa nu cumva sa repet greșeala. Mulțumesc de răspuns!

| Marius22222222222 a răspuns:

Nu e normal deloc.asta e și ideea când ești la distanță sa comunici cat poți până ajungi langa acea persoană

| CleanHeart a răspuns:

Nu e ok, ca sa mearga o relatie la distanta trebuie sa se lupte din ambele parti pentru ea si sa fie cat de mult contact, sa adormi cu persoana iubita prin videocall, sa glumiti, sa vorbiti de planuri de viitor, toate astea trebuie facute zilnic ca altfel se stinge focul si cred in relatiile astea doar daca se intretine focul asta si asa multe cupluri isi stabilesc o data si ajung sa se intalneasca si sa fie impreuna dar daca unul e delasator, nu merge

| DeMicUnCălător a răspuns:

Cănd un bărbat VREA, gasește o cale.
Cănd nu vrea, gasește scuze.

Relațile la distanță NU FUNCȚIONEAZĂ