Nu ai ce face. daca ea s-a invatat asa, cam greu este sa ii faci pe plac, indiferent cat de mult te-ai schimba. banuiesc ca si ea sufera mai ales fiind departe de casa cand este in Italia. De obicei dorul vindeca unele lucruri... Ceea ce iti pot spune este ca macar cand este in tara sa te comporti cu ea altfel, cam cum ar vrea ea Succes!
Incearca sa vb cu ea mai mult plecatul de acasa e greu crede-ma sa fi departe de familie nu e usor ea va iubeste dar nu stie cum sasi manifeste iubirea ce mama nusi iubeste copilu? sa fim serios doar munceste pentru voi pentru tine sa ai un vitor desi faci mamele intotdeauna vor mai mult.incearca sa vb cu ea mai mult sa iesiti la plimbare ea nu stiu sa fiti mai apropiate cat timp e in tara pentru ca vine pentru voi sa fie cu voi iar voi daca nu ii aratati ca va pasa de ea si nu vb cu ea incepe sa zbiere si sa tipe! incearca ca iti petreci mai mult timp cu ea si chiar sa aveti o discutie cand e calma despre subiectul cu jignitul:* succes funda?
Roaga-te Domnului pentru mama ta si nu numai pentru toti membrii familiei tale.
"Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă." Matei 11 :28
as vrea sa imi spui numele mamei tale.nu de familie.cel mic.ca sa il pot trece pe pomelnic sa fie pomenita la rugaciune. ajuta mult.ai incredere in Dumnezeu.
Ai incercat sa porti o discutie face to face cu mama ta,cat se poate de sincera?
Intreab-o mai intai ce o face atat de stresata si suparata,poate are o problema de care tu nu esti constient/a,apoi,cu calm mai descoase-o putin cu intrebari de genul. Daca afli problema ei,atunci este foarte bine si nefacand of-urile ei eviti certurile de familie si nemultumirea ei.
NU TREBUIE SA-TI FIE FRICA,este mama ta,si oricat de rea si aspra este cu tine,nu-ti doreste niciodata raul, gandeste-te ca nu stie sa-si manifeste iubirea fata de tine, poate nu stie cum sa te instruiasca...
O intrebare? mama ta e asa dinainte sa plece afara sau asa a fost mereu pentru ca daca e asa de cand pleaca afara e clar maj pers care pleaca afara sunt asa insuportabile se schimba mult din cauza banilor
''esi credeti-ma ca invat foarte bine, fac mancare, calc si spal rufe, etc., niciodata nu e suficient.''
Auzi, nu vrei tu cumva sa fii sotia mea?
Cand mama ta,abia venita din Italia dupa multa vreme de stat printre straini,poate luni sau chiar ani,vrea sa vorbeasca cu tine,iar tu ii spui :"N-am timp,ma uit la un film!",atunci,scuza-ma, reactia ei e justificata.E reactia unui om ranit sufleteste si lipsit de minima intelegere si caldura pe care le astepta din partea unui copil de care e de presupus ca i-a fost dor.E minunat ca esti harnica si serioasa, dar incearca sa-i arati ca e importanta pentru tine si ca o iubesti.Cred ca mama ta sufera profund.Nimeni nu jigneste daca e fericit...
Si eu am aceeasi problema. Si eu cateodata imi spun in minte "te urassc". Asta e.