În primul rând, mă îngrijorează mereu opiniile care se bazează pe faptul că dacă ai relație, n-ar trebui să ieși cu persoanele apropiate ție de sex opus. Like, wtf?
E absolut normal și sănătos dpdv mental să-ți menții relațiile de prietenie pe care le ai, indiferent de ce gen sunt.
Dacă prietenei tale cu care ești într-o relație nu ii se pare ok, mi se pare un red flag major. Lipsa de încredere nu e în regulă în nicio circumstanță.
Iar persoanelor cărora nu li se pare în regulă dacă ieși cu o prietenă, recomandă-le puțină terapie, fiindcă e un mindset penibil.
So yeah, totally ok with it. Ieși cu prietenii tăi, indiferent de gen, fiindcă asta ar trebui să fie normalitatea, de fapt.
Rosalia tot tu esti?
+1
Te-ai murdarit putin de engleza la gurita, iubita.
Nu e Are alt stil.
Old af. Find something new.
Exact așa sunt și celelalte răspunsuri din thread-ul ăsta. Aproape toate răspunsurile inspiră mentalitatea de până-n 15 ani.
Pai daca s-a plictisit de actuala iubita si-a facut o amanta noua
EVident ca nu-i normal!
Pai da pune problema și inver și vezi.Tie nu ti-ar părea dubios sa iasă iubita ta cu altul?
Părerea mea e ca o data ce ai o relație ai prieteni la comun cu, care ieși ca atare.Mai ales dacă acei prieteni sunt de sex opus.
Nu cred în prietenia dintr-e un băiat și o fata niciodată.Si nu neapărat pentru sentimente, cât pentru faptul ca mereu prietenul indiferent care din ei este, va fi invidios sau ii va purta ranchiuna partenerului celuilalt (mai ales fetele între ele nu prea se agreaza, asa ca dacă prietena ta nu o sa iti spună lucuri ok despre iubita ta sa te astepti).
Nu. Nu e normal sa iesi singur cu alta fata daca ai o iubita. Tie ti-ar conveni ca iubita ta sa iasa singura cu alt prieten baiat? Raspunde-ti la intrebarea asta si daca esti atat de tolerant incat sa raspunzi "da" atunci ai raspunsul daca e ok. Ok pentru tine vreau sa zic ca pentru iubita ta clar nu e ok.
Cred ca majoritatea considera asa fiindca vedem zilnic la stiri sau auzim din jurul nostru despe cazuri in care s-au inselat si s-a intamplat nu stiu ce. Nici serialele tipice nu ajuta deoc problema. De altfel, tind sa tin si eu cu raspunsul castigator. Dar considerand ca probabil OP e inca la liceu, nu mi se pare asa mare drama, ci e de asteptat. Liceul e inca o perioada plina de insecuritati pentru multi, chiar si cu facultatea la fel.
Nu vad de ce sa iasa cu ia daca tu ești in viața lui adică da este ok sa va vedeți toți 3 dar doar ei 2 singuri sa se vadă cam dubios așa...
Top G Forever
Cine știe poate judec omul greșit și poate nu au nicio vină amândoi dar trebuie sa fi atentă totuși...
Top G Forever
Treaba ta nu știu eu ți-am răspuns sincer frate cu Adevărat mai departe te descurci cu ele cu care rămâi ce faci... te privește numai si numai pe tine frate pe mine nu ma deranjează cu nimic ce faci tu din partea mea poți sa ieși si cu amândouă si cu 10 da nu înșela si minți fi sincer frate fi fi loial frate cu Adevărat spune Adevărul mai bine așa da dacă tu ești băiatul loial si care nu minți si nu înșeli ai tot respectul meu frate.
Top G Forever
Păi aia e chestia că eu sunt loial de cand am fost impreuna, nu am.de gand sa o insel dar mereu face foarte urat cand ies.cu fete in general(nu singur) si nu stiu ce sa ma fac ca deja am.inceput sa ma enervez ca de fiecare data cand zic ca ies cu o fata sau a venit o fata face urat
Este geloasă semne ca nu are încredere cu Adevărat da cu Adevărat in tine pai asta nu-i bine este una din cele mai mari probleme intr-o relație serioasă dacă nu ai încrederea Adevărată da cea Adevărată in acea persoană cam greu sa poți sa faci o relație sa fie si una buna si normală căci este dificil sa poti fi cu cine care nu ai încrede cu Adevărat.
Top G Forever
Am ajuns la concluzia ca nu nu este ok da este părerea mea sinceră 100%.
Top G Forever