| Hkhtfcvhu a întrebat:

Vi se pare ok ca un băiat cu iubită de 2 ani jumătate să iasă singur cu o prietenă fată singur?
Aștept păreri și argumente dau fundă

Răspuns Câştigător
| unknownnn a răspuns:

În primul rând, mă îngrijorează mereu opiniile care se bazează pe faptul că dacă ai relație, n-ar trebui să ieși cu persoanele apropiate ție de sex opus. Like, wtf? laughing

E absolut normal și sănătos dpdv mental să-ți menții relațiile de prietenie pe care le ai, indiferent de ce gen sunt.

Dacă prietenei tale cu care ești într-o relație nu ii se pare ok, mi se pare un red flag major. Lipsa de încredere nu e în regulă în nicio circumstanță.
Iar persoanelor cărora nu li se pare în regulă dacă ieși cu o prietenă, recomandă-le puțină terapie, fiindcă e un mindset penibil. laughing

So yeah, totally ok with it. Ieși cu prietenii tăi, indiferent de gen, fiindcă asta ar trebui să fie normalitatea, de fapt.

| depression17 a răspuns (pentru unknownnn):

Rosalia tot tu esti?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru unknownnn):

+1

| StrongHeart a răspuns (pentru unknownnn):

Te-ai murdarit putin de engleza la gurita, iubita.

| StrongHeart a răspuns (pentru depression17):

Nu e laughing Are alt stil.

| unknownnn a răspuns (pentru StrongHeart):

Old af. Find something new. laughing

Exact așa sunt și celelalte răspunsuri din thread-ul ăsta. Aproape toate răspunsurile inspiră mentalitatea de până-n 15 ani. laughing

22 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde ce gandeste iubita ta. Degeaba ne intrebi pe noi.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai daca s-a plictisit de actuala iubita si-a facut o amanta noualaughing
EVident ca nu-i normal!

| Freya1 a răspuns:

Pai da pune problema și inver și vezi.Tie nu ti-ar părea dubios sa iasă iubita ta cu altul?

Părerea mea e ca o data ce ai o relație ai prieteni la comun cu, care ieși ca atare.Mai ales dacă acei prieteni sunt de sex opus.
Nu cred în prietenia dintr-e un băiat și o fata niciodată.Si nu neapărat pentru sentimente, cât pentru faptul ca mereu prietenul indiferent care din ei este, va fi invidios sau ii va purta ranchiuna partenerului celuilalt (mai ales fetele între ele nu prea se agreaza, asa ca dacă prietena ta nu o sa iti spună lucuri ok despre iubita ta sa te astepti).

| Lioana a răspuns:

Nu. Nu e normal sa iesi singur cu alta fata daca ai o iubita. Tie ti-ar conveni ca iubita ta sa iasa singura cu alt prieten baiat? Raspunde-ti la intrebarea asta si daca esti atat de tolerant incat sa raspunzi "da" atunci ai raspunsul daca e ok. Ok pentru tine vreau sa zic ca pentru iubita ta clar nu e ok.

| dullcat a răspuns (pentru Lioana):

Cred ca majoritatea considera asa fiindca vedem zilnic la stiri sau auzim din jurul nostru despe cazuri in care s-au inselat si s-a intamplat nu stiu ce. Nici serialele tipice nu ajuta deoc problema. De altfel, tind sa tin si eu cu raspunsul castigator. Dar considerand ca probabil OP e inca la liceu, nu mi se pare asa mare drama, ci e de asteptat. Liceul e inca o perioada plina de insecuritati pentru multi, chiar si cu facultatea la fel.

| StrongHeart a răspuns:

In cel mai rau caz se ***, nu moare nimeni. Cat de rau poate sa fie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cine e acea fata. Daca e sora sau verișoara, atunci e ok, dar dacă e vorba despre o alta tipă, nu prea e in regula. Nu știi ce se poate întâmpla între ei 2, singuri.

| 199onur7 a răspuns:

Nu vad de ce sa iasa cu ia daca tu ești in viața lui adică da este ok sa va vedeți toți 3 dar doar ei 2 singuri sa se vadă cam dubios așa...

Top G Forever

| 199onur7 a răspuns:

Cine știe poate judec omul greșit și poate nu au nicio vină amândoi dar trebuie sa fi atentă totuși...

Top G Forever

| Hkhtfcvhu explică (pentru 199onur7):

*eu sunt baiatul dar gen nu stiu mi se pare nasol cand eu sunt cu fata impreuna si apoi vreau sa ies cu prietena mea cea mai buna de 3 ani sa imi tot faca mare scandal

| 199onur7 a răspuns (pentru Hkhtfcvhu):

Treaba ta nu știu eu ți-am răspuns sincer frate cu Adevărat mai departe te descurci cu ele cu care rămâi ce faci... te privește numai si numai pe tine frate pe mine nu ma deranjează cu nimic ce faci tu din partea mea poți sa ieși si cu amândouă si cu 10 da nu înșela si minți fi sincer frate fi fi loial frate cu Adevărat spune Adevărul mai bine așa da dacă tu ești băiatul loial si care nu minți si nu înșeli ai tot respectul meu frate.

Top G Forever

Păi aia e chestia că eu sunt loial de cand am fost impreuna, nu am.de gand sa o insel dar mereu face foarte urat cand ies.cu fete in general(nu singur) si nu stiu ce sa ma fac ca deja am.inceput sa ma enervez ca de fiecare data cand zic ca ies cu o fata sau a venit o fata face urat

Am crezut ca erai fata la început ))))) nici nu prea m-am uitat asa la profil sa vad cu cine am de aface si vorbesc am raspuns sincer si direct.

Top G Forever

Si din cauza asta am venit sa cer pareri deoarece eu nu stiu daca chestia asta e ok sau nu

Este geloasă semne ca nu are încredere cu Adevărat da cu Adevărat in tine pai asta nu-i bine este una din cele mai mari probleme intr-o relație serioasă dacă nu ai încrederea Adevărată da cea Adevărată in acea persoană cam greu sa poți sa faci o relație sa fie si una buna si normală căci este dificil sa poti fi cu cine care nu ai încrede cu Adevărat.

Top G Forever

Pai nu nu este deloc bine

Top G Forever

| 199onur7 a răspuns:

Am ajuns la concluzia ca nu nu este ok da este părerea mea sinceră 100%.

Top G Forever