Mereu o dau in bara la capitolul asta. Imi ia o vesnicie sa aleg ceva si ii scot din sarite pe toti.De Craciun m-am hotarat(teoretic, ca practic ma razgandesc de 10 ori) sa ii cumpar mamei un model de lantisor cu motive egiptene pe care l-am ochit demult si tatei o carte de aerodinamica
Craciunul? pana la craciun trebui sa sarbatorim aniversarea noastra si nici nu m-am gandit la cadou, intotdeauna ma gandesc cu o saptamana inainte, mai intai verific teritoriul, intreb mai pe ocolite cam ce i-ar placea, etc. cu familia numeroasa pe care o am, este dificil.: parinti, nepoti, frati, socrii, cumnati, iubit, uf si dupa incep zilele de nastere, parca s-au vorbit ca toti sa se nasca la inceput de an.
Nu stiu la restul familiei dar pentru bunicute le voi face (eu cu manuta mea) o caciula si un fular...
@ BRO, coada de matura se da de mos Nicolae. Fata intreaba de craciun cu ce cadouri le oblojesti celor dragi, ranile cozii de matura. Eu am ramas lefter, insa cadourile ce le-am facut in timpul anului compenseaza, cred eu. Important e sa fim impreuna si sanatosi, ca doar asa ma pot bucura cu adevarat de spiritul craciunului.
Craciunul e sarbatoaarea mea preferata. De fapt toata luna Decembrie ma anima cu un sentiment placut. Probabil vom petrece cu totii sarbatorile (si nu suntem putini deloc). Pentru cadouri de fiecare ma agit toata luna si ajung sa le iau pe 24. Dar pentru sotia mea deja m-am gandit: cum nu o sa ajungem la munte iarna asta, din cauza piticului si cum nu sunt sanse mari sa avem de la natura - o sa ii fac cadou ZAPADA . Unul- doua camioane din care o sa fac o partie sa o pot plimba cu sania. Daca nu trasa de cai, macar de mine
Buna. M-am gandit lui tati sa ii iau un parfum, un ceas de firma si un tablou cu noi doi:X. Lui mami un buchet de 46 de trandafiri rosi, lui fratemiu nu m-am gandit si la bunici fotografii din vacante cu noi:X.Plus ca vreau si sper sa strang bani sa ies cu tati si mami la munte week-endul acela de craciun:X. Pup.Pa pa:*
Sincer de craciunul acesta voi fi singurica asa ca nu ofer cadouri dar nici nu voi primi. iar pentru. ai tai oferale ceva legat de familie, ceva simbolic de ex. un obiect pe care sa imprimi o poza de familie, depinde si de gustul fiecaruia.
Bine poate te-ai gindit ca n-o sa insirui aici ce o sa le cumpar eu dragilor mei de craciun, asta mai putin conteaza, ceace cu adevarat conteaza dupa parerea mea este ``intentia`` si bineinteles ca aceea persoana caruia ii faci cadou sa poata pretui acel cadou. Poti sa-i iei ceva marunt ca valoare si aproape nesemnificativ, dar totusi aceea persoana sa aprecieze gestul, sau poti sa-i aduci si Luna si stelele ca tot nemultumit va fi.
Hmm...rusine mie, dar pana acum am avut timp sa ma gandesc doar la ce vreau EU sa primesc de Craciun .
Pri 90 aparea intr-un ziar de Constanta ca a plecat Mos Craciun la Dnz.sa ceara daruri pentru femeile din Constanta.Era sub forma unui poem.Dnz.nu mai avea decit foarte multe penisuri. Dumnezeu stie cum femeile toate au aflat si, a doua zi, gara gemea de femei. Dar faza comica era la sfirsit caci iata ce spunea;"Intr-un colt/C-un cos la ea/Era si nevasta-mea."
adelutza_9680 întreabă:
MihaelaDart întreabă: