La multi ani! Azi sunt fericita pentru ca se implinesc x ani de cand a rasarit steaua care-mi lumineaza sufletul si viata!
Azi, e o zi deosebita pentru tine, pasesti pe o noua treapta a vietii. Eu iti doresc sa mergi vrednic pe drumul ei, sa ai parte de sanatate, dragoste si nororc! LA MULTI ANI!
Sau daca sunteti din orase/tari diferite:
De ziua ta o lume ne desparte insa te simt aici chiar daca esti departe! Tot ceea ce iti doresti azi sa devina cu timpul realitate! La Multi Ani de la mare departare...
Mie mi-au placut astea foarte mult
By daii
Cel mai bine e sa-i zici tu ceva din sufletel si sa lasi la o parte mesajele de pe net
Il impresioneaza mult mai mult un mesaj scris de tine decat chestii de genu :"Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata".....etc
parerea mea e ca nu-si au rostul
La multi ani prietenului!
Pai. ce crezi ca ii place lui? poate ii poti face ceva amuzant, ceva care sa aiba amintire o viata, sa nu te uite .
Sincer...nu conteaza mesajul...barbatii trec usor peste ele...sunt barbati ...arata-i prin gesturi, alintal, iubeste-l, saruta-l, si toate astea vor face mai mult decit o suta de mesaje la un loc.Crede-ma.
Ceva sp din suflet face de o mie de ori mai mult dek mesajele de pe net "speciale"...il vrei face ff fericitbafta
Nu stiu de cati ani sau luni sau zile sunteti impeuna, ce varsta are? la 16 ani ii scrii ceva la 21 altceva, in fine tot de iubire banuiesc " iubirea- daca nu are radacinile adanc infipte in pamant o smulge orice val "
34 de ani face.E mai Bàtrânel
Sper ca in calendarul vietii tale sa se stearga zilele fara culoare, La multi ani, sanatate si o viata infloritoare
La Mulți Ani Fericiți Ionuț! Tot binele din lume ți-l doresc şi mult noroc în viața ta de zi cu zi! Sà fii iubit Omule
Dragul si scumpul meu iubit... te felicit cu ocazia zieli de nastere, fie ca viata ta sa fie plina de lumina, fericire, dragoste, sanatate si persoanele dragi sa fie alaturi de tine! Te iubesc mult si te ador!♥
Acest mesaj ar trebui sa fie scris cu cuvintele tale adica, ce simti tu si vei vedea ca sar primi mult mai frumos decit cele de pe google!
anonim_4396 întreabă:
SweetPinkGirl întreabă: