Ai 250€? Cauta vostok europe expedition north pole. Cardan negru cu interior galben rezistent 200m sub apa. 7 ani de cand il am merge bine
300 lei
Si tu in 300 de lei vrei ceas "mai scump" cand sunt ceasuri de zeci-sute de mii de euro? Ai tras o formulare...https://www.elefant.ro/......5144b3fadf
Surpinde-l cu ceva ce este pasionat
Nu cred că valoarea unui cadou stă într-o sumă cii mai degrabă atenția ta la pasiunile, nevoile lui
Ce intelegi prin ceas "scump"? Spune si tu ce buget ai, ca ma indoiesc ca vrei sa-i cumperi un ceas cu adevarat scump.
Eu inteleg ca daca ii bagi un dans topless, care sa se termine in directia dorita de el, si-ar aminti asta multi ani de acum incolo.
Daca ai si varsta de a face asta...
Daca vrei un ceas mai scump incearca: Patek Philippe, Audemars Piguet sau Vacheron Constantin.
Un costum de latex si un bici impletit cu dragoste pentru tine, catuse pentru el
Oferă-i ceva semnificativ, nu lucruri scumpe, asta este părerea mea. Un tablou cu licheni de dimensiuni medii sau mai mici sau ceva de care să vă amintiți mai târziu.
Ca și parfum îi poți lua Sauvage de la Dior, cu siguranță nu o să dai greș. Sau Versace Eros.