| babygirlmeli a întrebat:

Vine ziua lu' mami love struck si nu stiu ce as putea sa-i iau. ceva idei? banii nu sunt o problema, da' nu`mi permit sa-i iau vile si masini laughing fundita love struck

Răspuns Câştigător
| loricel a răspuns:

Carti, parfumuri, cosmetice, bijuterii, esarfa, telefon mobil, obiecte de arta, poseta, ceas, portofel, vaza, ghiveci cu flori, caseta pentru bijuterii, bilete la un concert, cd cu muzica preferata, haine.

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Cele mai apreciate lucruri din lume, de fapt... nu costa nimic! Un zimbet, o atitudine pozitiva, un cuvint de multumire pentru tot ce ti-a facut de cind te-ai nascut, mai multa atentie acordata ei in acea zi, o mina de ajutor data la treburi, pot face mai mult decit orice cadou.Cu privire la celalalt aspect, gindeste-te la ceva simplu, ceva ce nu are, si si-ar dori sa aiba (tu sti aici cel mai bine, e mama ta, si o cunosti cel mai bine), plus un buchet de flori (o femeie iubeste intotdeauna florile). Daca vei avea grija de ambele lucruri, vei vedea ca oricit de simplu ar fi ceea ce ii oferi din punct de vedere material, ceea ce ii oferi din punct de vedere emotional va depasi ceea ce ii oferi material, si va da valoare lucrului pe care i-l vei face cadou. Succes in a-i face o surpriza cit mai placuta cu cadoul ce i-l vei oferi!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!kiss
Uite cateva ideibig grin
Un set de pahare, cesti sau farfuri
Un parfum
O bluzita draguta sau un tricoubig grin
O geanta love struck
Farduri... daca sti ca folosestebig grin
O bratara dagutabig grinNu trebuie sa fie neaparat foarte scumpabig grinIti recomand argintul ca e mai ieftinlaughingbig grin
Un set de parfumuribig grin
Pe langa cadoul pe care il alegi poti sa ii cumperi si un buchet de flori si o cutie de bomboanebig grinNu ar stricabig grin
La multi ani pentru mamica ta!kiss

| gabriela a răspuns:

O poseta, un lantic cu medalion, cosmetice, un halat frumos, un telefon frumos,... o masa surpriza la restaurant impreuna cu tine si tatal tau. Flori multe! La multi ani!

| dhraqull a răspuns:

Un medalion dragut sa-i amintesca de tine, poate cu poza ta?

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Dragostea ta este cel mai bun cadou! Dar dacavrei sa ii oferi ceva cumparat poti sa i iei :
O floare in ghiveci, o vaza, un ceas, o trusa de manichiura, un parfum, flori in buchet, o felicitare, o pereche de tanga, un triicou frumos, o pereche de blugi, o carte buna...alege ceea ce iti convine din lista de mai sus. Sperca ti am fost de ajutor! La Multi Ani!

| Irina1705 a răspuns:

Salut, mamei mele (ea are 55ani) in ultimii ani i-am facut asa cadouri: un abonament la bazin, 10 ore de dans(vals, tango...), i-am plantat gladiole si trandafiri (poti alege florile ei preferate) o bucatica de gradina si pina la ziua ei au inflorit, anul asta cred ca am sa-i iau o zi de relaxare (masaje, peeling-uri, sauna...) la un centru spa.
Important ca cadoul sa fie anume pentru ea, nu cred ca mie mi-ar placea un aspirator sau in fier de calcat rufelaughingSi apoi ma bucur s-o vad frumoasa, sanatoasa si fericita. La multi ani mamei tale si sanatate, ca restul se cumpara.laughing

| babygirlmeli explică:

Multumesc pentru idei si pentru urari :X o sa va dau la toti folositor, si maine dau fundita :X

| greensecret a răspuns:

Buna happy
Eu as propune ceva semnificativ demonstrandu-i cat de mult o iubesti.
De asemenea ii poti cumpara un buchet cu florile ei preferate, o felicitare in care sa ii adresezi cateva cuvinte de suflethappy, poate un cd cu o trupa favorita, eventual o carte, carti de gatit, sau orice ce ii lipseste happy.
Mult succes :*

| fox_5674 a răspuns:

Daca ii plac cosmeticele alegei un parfum si o ciocolata
sau daca vrei ceva mai crazyhee hee
cumparai un lichior(sheridan's) si pune-i o fundita pe el
si ar fi un cadou minunat
succes