Daca imi permiti, referitor la intrebare gasesti mai multe detalii aici:http://www.TPU.ro/......doarme-cu/
Ce confort poate gasi un tip de 22 de ani in patul unei doamne de 53, chiar matusa fiind, sa fiu al naibii daca inteleg!
Oricat as incerca sa fiu de permisiv, nu o pot numi normalitate! La 9 sau 10 ani ai tipului, as numi-o grija materna.La 22 e problema psihologica a amândurora!
Pai nu e normal dar poate nu au posibilitati materiale cine stie? adica nu au paturi destule
Pai acum depinde si de context ca tu nu spui decat ca doarme cu matusa lui dar poate sunt niste motive pentru care face asta.
Depinde. Dacă mătuşica e o tipă sexoasă de 20 de ani (că se mai poate), cine ştie cum îi umblă lui mintea.
Noh, altfel, nu mi se prea pare normal, decât dacă e temporar sau pur şi simplu nu au posibilităţi s-o cazeze pe mătuşa sau să-l plaseze pe el în cadă. (sau în cadă stă unchiu'?)
Corect.Te-ai gandit ca poate nu are alt pat unde dormi? Sau ca locuieste intr-o garsoniera si ca este decat un singur pat? Sau cine stie pe frigu asta nau oamenii caldura si se incalzesc cum pot.Ori are o situatie precara ori trebuie sa consulte un psiholog.
Fata te-a rugat fara mistouri.Tu de ce esti handicapat/a si nu intelegi?!
Eu nu înţeleg ce vezi tu mişto acolo. O exprimare mai ironică? Mi-am spus clar părerea că este posibil ca mătuşa să fie tânăra (da, aşa ceva există) sau că n-au loc. Omule, nu mai ataca lumea aşa oricum ţi se scoală ţie, bun? Ai o treabă cu mine, o rezolvi în particular, în caz că n-ai auzit de mesageria privată. Altfel abţine-te de la comentarii inutile.
Mulţumesc.
Apropo, nici ideea ta de a "consulta un psiholog" nu e cu mult mai diferită faţă de un mişto. Ce soluţie reală ai dat!
De ce nu?
Normal mi se pare să nu-mi dau cu părerea despre viața privată a cuiva atâta timp cât aceasta nu mă afectează.
Nu văd nimic nici imoral nici ilegal în treaba asta și nu văd de ce ar trebui să intereseze pe oricine altcineva decât pe cei doi în cauză.
Stai linistit ca nu e nimeni handicapat. Si eu tot la asta m-am gandit, ca poate matusa lui e deaceiasi varsta cu el. Ce vrei daca fata nu a dat mai multe detalii? Spune-ne stau la garsoniera? Nu au bani de caldura? Doar asa pot sa-ti gasesc raspuns.
Daca matusa ta este mai tinerica asa, 30-35 de ani si tu la 22 inca n-ai auzit de femei cred ca e o intelegere intre mamica ta si sora ei sau sora tatalui sa ti se ofere ocazia sa vezi in sfirsit o femeie. Poate crezi ca vreau sa te jignesc dar un parinte se poate gindi la orice si mai ales cu atitea orientari sexuale din ziua de azi.Asa ca matusa ta daca n-are sot cred ca se incearca un bine pentru amindoi cu maximul de protectie.Eu cred ca e mai benefic totusi decit doua ratari iremediabile.
Nu...dar poate este constrans de ceva anume sa o faca, stare materiala, probleme in familie, etc...pot da detalii insa nu consider ca este necesar
Nu nu mi se pare normal, dar nu dai detalii, poate sunt saraci, nu au paturi, poate a fost un caz de forta majora, prea multi musafiri... daca detailezi mai multe...
Daca are probleme de erectie? da! In rest e dubios rau nu? Poate ca ia lectii de...viata! Sa stii ca nu va fi nici ultimul si nici primul totusi e pacat! Dar in ziua de azi ce ne mai mira asta? Dar e alegerea lor, fiecare face ce vrea si noi doar constatam! multa bafta!
Nu e normal nici daca n-au decat o camera si un singur pat; si nu spun asta fiindca vreau sa ma bag cu tot dinadinsul in viata cuiva, dar ma gandesc ca nu e sanatos .d.p.d.v.psihic pentru un tanar de varsta respectiva.Stiu concret o situatie in care o fata de 21 de ani dormea,atunci cand mergea in vizita la rude in acelasi pat cu tatal ei; iti spun sincer,Andreea,fata aceea niciodata nu s-a putut desprinde de influenta paterna si niciodata nu si-a gasit un barbat care sa-i placa; subtil, pe nestiute, la nivel psihic imaginea tatalui a devenit idealul ei si a cautat-o in toti barbatii tineri pe care i-a intalnit.Cum niciunul nu s-a dovedit la fel, ea isi mai cauta perechea si astazi, cand are aproape 40 de ani.Sincer cred ca,daca practica aceasta n-a devenit inca obicei,ar trebui sa-l sfatuiesti pe tanarul respectiv -caci nu mai e baiat!-sa -si caute un alt loc in care sa doarma,daca vrea sa aiba propria sa viata, candva, si asta nu prea tarziu.Numai bine.
Mie nu mi se pare normal. oricum ai gandii problema tot suna ciudat.hello,baiat de 22 de ani sa doarma cu matusa in pat? cum ar fi sa dorm eu care am 18 ani cu un unchi in pat? nu, nici nu imi imaginez.
Te-ai gândit poate că nu-și găsește partener pentru că e o sclifosită frigidă cu pretenții nerealiste așteptând totul de la un bărbat fără ca ea să ofere nimic?
Exemplul tău e nesustenabil științific iar să spui că cineva ar trebui să doarmă pe jos când nu sunt paturi se cheamă că ți-e capul la aberații cu tentă mistică și nu la sănătatea imediată a indivizilor.
Eu încă nu reușesc să înțeleg plăcerea asta morbidă a românilor de-a se băga cu tot dinadinsul în viața altcuiva și să-și dea ei cu părerea ce e normal și ce nu în ceea ce privește niște necunoscuți.
Kongeriket,esti nedrept; nu ma bag in viata nimanui, cazul despre care vorbeam este strict autentic, poate fi sustinut stiintific si e mentionat de insusi Freud prin complexul Oedip in varianta feminina.Si tu condamni pe altul fara a te uita la tine:eu spun doar ca tanarul ar putea fi marcat pe viata de aceasta cutuma, deci exprim o potentialitate.in timp ce tu o condamni ferm, fara dovezi pe femeie ca ar fi "sclifosita frigida cu pretentii nerealiste."Te rog:nu adopta o atitudine de misogin; esti tanar si inteligent si ar fi pacat.Cat despre normal si anormal, accept provocarea formulata in mesajul tau de pe S/F si iti voi raspunde cu conditia sa nu ma tratezi drept ceea ce nu sunr:o femeie decerebrata.Toata simpatia.
Din perspectiva complexului lui Oedip, nu, nu e firesc, un complex de genul asta, nedepasit, lasa sechele pe viata.Si are deja 22 de ani...mi se pare aflat in plin complex nedepasit. Din pacate, ala care e mai mare trebuie sa controleze situatia asta, nu cel mai mic de varsta, matusa e dereglata, nu el.
Din curiozitate, am vrut sa vad cine a considerat raspunsul meu stupid si sunt uluita sa vad ca chiar tu ai facut-o.Sa recapitulam ce spune dictionarul : stupid=lipsit de sens,de ratiune; absurd. Daca te-ai fi limitat la o controversa pe marginea unei idei sau a unei atitudini, era cavalereste, dar daca ai recurs la calificative e impardonabil.Regret sa descopar acest lucru cand e vorba despre un om atat de tanar.Retrag tot ce am spus mai inainte:daca as fi descoperit anterior calificarea ta nedreapta nici nu m-as fi ostenit sa-ti raspund.Si nu calificativul in sine ma deranjeaza cat atitudinea de unic detinator al adevarului; ma-ntreb cat de legitima e intrebarea ta despre cei ce hotarasc limitele normalului.Calificand,m-ai decretat in afara normalului.si ma obligi sa declar incoerenta logica ta.Regret.
Raspunsul a fost dat sub forma de misto asa ca nu ii mai luat apararea. Daca tu esti de parere ca nu exista handicapati pe acest site traiesti degeaba.
Pai depinde de situatie acum, daca nu are alta solutie este perfect normal dar daca in casa mai sunt 5 camere libere atunci este o problema.
Nu neg nimic, căci mie nu mi se pare caterincă. E de apreciat faptul că-ţi recunoşti vina, dar nu ai ce să vorbeşti când nu cunoşti persoana pe care o ataci. În caz că nu ştiai, gândirile sunt diferite.
Atacul tău a fost făcut mai prost ca niciodată. Dacă tot vrei să dai lecţii morale oamenilor care n-au nici în clin, nici în mânecă cu tine, fă-o subtil, nu ca tot prostu'.
Ești conștientă că psihanaliza Freudiană a fost de mult clasificată ca pseudoștiință, nu? Adică... cum să spun eu... stupidă - lipsită de sens, absurdă - neștiințifică dacă vrei.
Apelând la pseudoștiință nu faci altceva decât să-mi demonstrezi o dată-n plus că n-am greșit calificând răspunsul tău ca stupid.
Cât despre presupusul meu misoginism, ai libertatea să crezi ce vrei. Eu îți spun doar că nu suport feminismele de doi bani, dar asta nu mă face misogin. A detesta o viziune discriminatorie care pune toată vina pe bărbați și toată inocența pe femei nu este misoginism.
Salam alekum.
Vai de tine cand o sa ajungi tu la valoarea mea in viata de zi cu zi atunci sa ma faci pe mine prost pana atunci taci si indura.Asta e fiecare cat il duce capu.Nu incerca sa te dai destept fata de mine ca nu iti iese.Pentru mine ramai un ratat.
SomesanSorin întreabă: