anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati accepta sa vi se spuna de prietena voastra cea mai buna "traiesti pe un norisor"?! La modul ironic? Chiar daca sa zicem ca ea are dreptate? Ce i-ati raspunde? Vi se pare o replica rautacioasa din partea ei? Eu trebuia sa o vizitez la anul in Franta, i-ar ea mi-a spus ca nu isi poate lua concediu, si ca de ce i-am cerut asa (dar de fapt eu doar am intrebat-o daca poate), si mi-a raspuns ca traiesc pe un norisor? CE SA-I RASPUND? Dau funda!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil visezi prea mult din relatia cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i răspunde nimic, ignor-o. Cu timpul vei deveni imună la astfel de comentarii. Știi cum de zice "Câinele latră, ursul trece!"
Seară frumoasă

| Sistemulxxl a răspuns:

,Ce i-ati raspunde? ''
Pai as trece la urmatoarea. Desigur dupa ce as face cu ea s ex intensiv vreo luna.

| minime3 a răspuns (pentru Sistemulxxl):

E o prietenie dintre doua femei, sorry, am crezut ca s-a inteles

| minime3 a răspuns:

Mi-a mai zis ca am o varsta si ca ar trebui sa ma port ca atare. M-a deranjat foarte tare cum mi-a vorbit!

| VoidEternal a răspuns (pentru minime3):

Well, in cazul asta, grow up. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Prietenii de aia exista: sa-ti spuna verde in fata adevarul gol-golut. Nu sa te linguseasca. Dar se pare ca prietena ta are dreptate: Traiesti pe un norisor si nu stii cum e in viata reala.
Ce sa-i raspunzi? Iti ceri scuze ca ai vrut sa mergi neinvitata.

| cnv2829 a răspuns:

Poti sa ii spui ca nu ai vrut sa o deranjezi, sau poti sa te iei la cearta(sa ii spui ca e o nesimtita etc)