| Dracoola a întrebat:

Voi ati mai suna o tipa care nu apuca sa-ti raspunda la telefon, dar iti raspunde prin mesaje si ultima data cand am sunat-o nici macar mesaj nu mi-a trimis? Oare o mai merita s-o mai sun? Ultima data zice ceva de genul "vorbim" am sunat-o si n-a apucat sa raspunda dar nici de sunat nu m-a mai sunat. Eu daca primesc un telefon de la cineva care ma intereseaza si nu-s pe receptie il sun cum vad apelul. Pareri, opinii. Mentionez ca nu-s genul care sa sun lumea mai mult de o singura data si daca nu mi se raspunde apoi nu mai sun pentru anu deranja.

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Apelul de la tine oricum l-a vazut, adevarul este ca nu a vrut sa iti raspunda daca nici mesaj nu ti-a trimis, poti sa mai insisti daca vrei dar nu te astepta la minuni

| Dracoola explică (pentru mona):

Asa este, de fapt un oarecare interes a avut dar nu prea mare, i-am trmis acum vreo cateva zile un sms cu adresa mea de facebook, zicandu-i ceva de genul ca : daca are timp sa intre pe facebook, m-ar putea adauga, i-ma urat o zi faina. Nici pana azi nu mi-a dat vreun sms sau add pe facebook, mai bine ca s-a terminat de pe acum. Sa stii ca am pus intrebarea mai ales deaorece m-am simtit vinovat ca poate n-am facut destul, dar acum am constiinta impacata. Bine punctat oricum.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii dintre voi termina repede minutele si raman cu mesajele. daca nu are bani sa-si reincarce, iti trimite mesaje.e ciudat ca pui pret atat de mic, pe o relatie cu un om.nu e normal.

| alexutzaTaa a răspuns:

Clarifica situatia cu ea mai si ai sa vezi cei cu ea de ce nu rap la sms si la tel puuup sper ca te-am ajutat

| carmenanca a răspuns:

Hmm... inteleg. doar ca acea fata probabil sa nu auda tel sau poate sunt alte motive la mijloc. nu ai nimic de pirdut! merita sa incerci! bafta cu fata :*

| Sonya20xD a răspuns:

Poate e genul ala de fata care nu se lasa usor. Sau poate pur si simplu nu vrea sa mai vorbeasca cu tine. Tu iti poti da seama din felul in care se comporta cu tine. Chiar nu stiu oh go on. ( ai cerut pareri laughing)) )