Selena, repeca, brianna, antonia, stefania, jasmin, vivien, lorena, zoe, sofia, jessie
cam astea imi plac cel mai mult
funda?
Daria,Raluca,Bianca,Brittney,Jessie,Antonia,Lavinia,Andreea,Gabriela mie imi plac, sper sa iti placa si tie.
Felicitari si sa creasca mare si frumoasa:*
Edith,Adela,Lara,Aura,Catherina,Anda,Ingrid,Issaura,Valeria,Ilinca,Teodora,Donia,Sonia,Miruna,Olivia,Doriana,Elisa,Liza(m-am gandit ceva la astea, nu am dat search pe google cum evident au dat toti). Sper sa iti fie de folos
Adela Cecilia Natalia
Aina Cleopatra Nicoleta
Adelina Corina
Alissa
Anca
Ana
Andreea
Roxana Siuzan
Ramona
Nu stiu daca o sa-ti placa...insa am decis ca daca voi avea o fetita o sa-i pun fie Loredana fie Cassandra..aceste 2 nume imi sunt cele mai aproape de inima sa-ti fie sanatoasa surioara...si sa aveti grija una de alta succese pupici
De toate, dar sa fie frumoase!
Delia, briana, sorina, izabela, raluca, andrada, larisa, daiana, sara, sandra, vanessa.
Pai uite cateva nume:Angelina, Carla,
Karina, Selena,... Sper ca sunt bune... Funde daca merit!:*
Maya
Lara
Antonia
Rebecca
Yasmin
Alina
Andrada
Afrodita
Anastasia
Ecaterina
Julieta
Amelie...
sper ca te-am ajutat
funda??
Mie imi plac foarte mult aceste nume: Delilah, Jasmine, Jennifer, Alice, Eleanor, Ariana, Luna, Hermione, Ayla, Bogdana, Dafne, Daliana, Riana, Dalya, Esther, Eveline, Fifi, Felicia, Rowena, Cindy, Stefana, Svetlana, Nina, Fiona, Gizi, Helga, Georgia, Catalina, Hristina, Inga, Ivy, Ivona, Lina, Izaura, Kyra, Lelia, Letitia, Tina, Miriam, Pauline, Renata, Roana, Sophia, Bibi, Sara, Antonia, Beatrice, Codruta, Daniella, Agnes, Aura, Sesil, Clio, Erika, Hana, Derpina, Medeea. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Sa te exprimi prin ea :
Sofia:sensibila,onesta,fina,incredibila, ascultatoare sau sa fi ea:
Iris(albastru ca in poza, cool), Daria( ca ultima luna din iarna, photo cool)
Mai am si eu niste nume sofisticate:
Alissia Georgiana
Andra Beatrice
Madalina Ingrid
Andrada Sophia
Mihaela Corina
Rebecca Laura
Delia Nicola
Bianca Elena
Sarah Florentina
Ingrid Valentina
Alexia Ariadna
Irina
Cele mai la moda nume de fete sunt: Ana, Larisa,Bianca,Roxana, Cristina, Adda, Mihaela, Tania...
Roberta,Maia,Amelia,Danna,Heaven.Helene,Raluca,Madalina,Anastasia,Anabella,Catalina,Christabel,
Helena
Jennifer
Jessica
Eleftheria
Raisa
Sabrina
Eda
Adelina
Adelle
Medeea
Afrodita
Amy
Jasmin(sau Iasmina)
Andreea
Beatrice
Emma
Delia
Maya
Celia
Celine
Kristen
Anya
Nicole
Ivi
Loreen
Sore
Sonya
Lorena
Thalia
Dacă vrei să aibă 2 nume, le poţi combina pe cele de mai sus, sau dacă vrei poţi combina unul de mai sus cu unul românesc, de preferat sfânt(dacă vrei)! Sper că te-am ajutat!
Eu zic sa-i pui un nume care te caracterizeaza pe tine si sa te porti! exemplar cu ea! Felicitari! ar trebui sa o cheme Sofia! Mult noroc! Eu am o nepoata pe nume Alissia Ariadna.
Si mie îmi place Sofia!
zinika96 întreabă: