Maya
Lara
Antonia
Rebecca
Yasmin
Alina
Andrada
Afrodita
Anastasia
Ecaterina
Julieta
Amelie...
sper ca te-am ajutat
funda??
Delia, briana, sorina, izabela, raluca, andrada, larisa, daiana, sara, sandra, vanessa.
Mie imi plac foarte mult aceste nume: Delilah, Jasmine, Jennifer, Alice, Eleanor, Ariana, Luna, Hermione, Ayla, Bogdana, Dafne, Daliana, Riana, Dalya, Esther, Eveline, Fifi, Felicia, Rowena, Cindy, Stefana, Svetlana, Nina, Fiona, Gizi, Helga, Georgia, Catalina, Hristina, Inga, Ivy, Ivona, Lina, Izaura, Kyra, Lelia, Letitia, Tina, Miriam, Pauline, Renata, Roana, Sophia, Bibi, Sara, Antonia, Beatrice, Codruta, Daniella, Agnes, Aura, Sesil, Clio, Erika, Hana, Derpina, Medeea. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Buna mie imi plac, si mi-au placut intotdeauna Lavinia, Andreea, Natalia, Sabrina, Elisabeta, Erica, Lucia.Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! si nastere usoara mamei tale
Mie mi se pare foarte dragut si sofisticat Sofia, iar dac vrei sa adaugi un strop de...cum sa zic... ceva,, traditional", poți adauga maria.
Sofia Maria, sau sophia Maria, cum zici tu.
Ce zici?
Pai mie imi place Sofia, iar dac vrei sa adaugi ceva ...cum sa zic...sa nu fie nici prea sofisticat, nici prea,, babesc", poți alege Sofia Maria!
Plus ca nu suna rău alături de un nume de familie românesc!
Sau charlotte, izabela sau emily, însă la primul si ultimul nume risti sa nu sune ok cu numele de familie.
Având in vedere ca multi au zis Sofia( sau sophia, cum vrei sa ii zici)...
Multă bafta si îți doresc sa găsești numele potrivit, chiar dacă nu e cel pe care ți l-am spus!
Sa te exprimi prin ea :
Sofia:sensibila,onesta,fina,incredibila, ascultatoare sau sa fi ea:
Iris(albastru ca in poza, cool), Daria( ca ultima luna din iarna, photo cool)
Nu stiu daca o sa-ti placa...insa am decis ca daca voi avea o fetita o sa-i pun fie Loredana fie Cassandra..aceste 2 nume imi sunt cele mai aproape de inima sa-ti fie sanatoasa surioara...si sa aveti grija una de alta
succese pupici
Selena, repeca, brianna, antonia, stefania, jasmin, vivien, lorena, zoe, sofia, jessie
cam astea imi plac cel mai mult
funda?
Caitlyn, lara, sophie, rebekah sau jenna(din vampire diaries), katie, cassie, Abby, ...eu prefer andreea, raluca, abby, natasha, neli
zinika96 întreabă: