Incredere deplina nu am in nimeni.
Dar pot sa zic ca ma bazez pe ei, si stiu ca-mi vor fi alaturi si la rau si la bine.
Vreau si eu explicatie pentru nefolositorul si eronatul primit. Nu prea primesc asa ceva.
Nici nu mai ştiu cum să definesc noțiunea de " familie".
Când merg la biserică, preotul zice:"trebuie să ne iubim şi să ne ajutăm între noi, fiindcă suntem o mare familie".
Suntem o mare familie la fel ca fratii, dar la probleme stim bine, fugim hnii de altii
Asta se întâmplă numai în Balcani.
Da. La mine acasă poți pune temei pe sinceritatea fiecăruia când spune ceva. Mai are fiecare și secretele lui, în limite normale.
Un aspect super e că toți sunt punctuali. Deci dacă stabilești că un lucru se va întâmpla la o anumită oră, poți fi sigur de asta.
Și avem multe alte valori comune. Deci cred că funcționăm.
Da, mai ales în fraţi pentru că nimeni nu m-a pârât la cât am înjurat-o pe la spate pe profa de mate sau de franceză .
Nu deoarece sunt niste prefacuti, ceea ce ma face sa nj vreailu sa intemeiez vreo familie vreodata, daramite sa mai am copii
Daca ei sunt prefacuti si nu sunt o familie buna, asta nu inseamna ca tu nu poti intemeia o familie buna.Cred ca totul tine de noi, sa facem lucrurile sa functioneze cum trebuie.O zi buna!
Nu, pentru că mi-au demonstrat de multe ori că nu pot conta cu ei când am nevoie, vorbesc de teme serioase cum ar fi o spitalizare, asta pentru a da un exemplu că nu este orice banalitate. Categoric nu am încredere în familie.
Nu am încredere nici in umbra mea sincer și ea mă părăsește în întuneric.
anonim_4396 întreabă: