Ii spui iubitule/iubito, dupa ce esti 1005 sigur ca il/o iubesti cu adevarat, ca ai trecut peste faza de indragosteala de la inceput ai cunoscut-o/l-ai cunoscut in profunzime, ii stii defectele si totusi il iubesti asa cum este. nu are legatura cu sexul.
Bv Briggy! dar ei nu inteleg asta! si as mai vrea sa adaug ca si dupa o perioada lunga de timp poti avea surprize IMENSE, si ce sa vezi NEPLACUTE! Nu mizati ca va cunoasteti partenerul 100 % ca o sa aveti parte de o babastoaca peste ceafa de nu va opriti decat in prapastia deziluziei si a uracioasei depresii. Babastoaca - cuvant preluat de pe santier!
E adevarat, bunica mea spunea ca mananci un sac de sare cu un om si nu-l cunosti. Dar daca la inceputul relatiei incerci intai sa-l cunosti, riscul de surprize neplacute e mai mic. Sa stii ca uneori am impresia ca mi-as putea face eu mie surprize neplacute, ce sa mai zic de altcineva.
Bună.
Este o formă de alint, fără a fi însă legată strict și de viața intimă a cuplului.
Pa, pa.
Aceste cuvinte fac parte din arsenalul unui baiat adolescent, si nu numai, care doreste sa cereasca o fata, chiar daca nu stie exact semnificatia cuvintelor. Interesant este faptul ca fetele, indiferent de varsta, accepta si chiar se mandresc cu astfel de minciunele.
Iubitule/Iubito este un alint, pentru a-i arata celui/celei de langa tine ca ti la ea.Nu e nevoie sa faci dragoste ca sa fiti iubiti
Nu e adevarat... iubiti devineti atunci cand....cand va iubiti O_O..intelegi tu.
Este doar un alint:p Poti sa-l folosesti chiar daca nu ati facut dragoste. Ar trebui sa-l folosesti cand simti si daca persoana in cauza merita.
Poti sa ii spui asa cand simtii tu ca chiar merita.Pana la urma ce ai putea sa patesti?
Iubito/iubitule este mai mult un alint. nu cred ca este nevoie sa faceti dragoste ca sa ii spui asa. iar daca e fata sau si char baiat nu cred ca o sa ii displaca
Nu este adevarat. Mi se pare o tampenie. Dupa cum a zis Nmemmi este un alint.