| BlueArrow a întrebat:

Voi cand considerati sa ii spuneti persoanei cu care esti impreuna "iuitule/iubito"? Am auzit de la cineva ca atunci cand esti cu o fata sunteti prieten/prietena si deveniti iubiti dupa ce faceti dragoste. Pareri

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ii spui iubitule/iubito, dupa ce esti 1005 sigur ca il/o iubesti cu adevarat, ca ai trecut peste faza de indragosteala de la inceput ai cunoscut-o/l-ai cunoscut in profunzime, ii stii defectele si totusi il iubesti asa cum este. nu are legatura cu sexul.

| ywar a răspuns (pentru Brigaela):

Bv Briggy! dar ei nu inteleg asta! si as mai vrea sa adaug ca si dupa o perioada lunga de timp poti avea surprize IMENSE, si ce sa vezi NEPLACUTE! Nu mizati ca va cunoasteti partenerul 100 % ca o sa aveti parte de o babastoaca peste ceafa de nu va opriti decat in prapastia deziluziei si a uracioasei depresii. Babastoaca - cuvant preluat de pe santier! happy

| Brigaela a răspuns (pentru ywar):

E adevarat, bunica mea spunea ca mananci un sac de sare cu un om si nu-l cunosti. Dar daca la inceputul relatiei incerci intai sa-l cunosti, riscul de surprize neplacute e mai mic. Sa stii ca uneori am impresia ca mi-as putea face eu mie surprize neplacute, ce sa mai zic de altcineva.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o formă de alint, fără a fi însă legată strict și de viața intimă a cuplului.
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Aceste cuvinte fac parte din arsenalul unui baiat adolescent, si nu numai, care doreste sa cereasca o fata, chiar daca nu stie exact semnificatia cuvintelor. Interesant este faptul ca fetele, indiferent de varsta, accepta si chiar se mandresc cu astfel de minciunele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te grabi cu apelative de genul, mai ales daca nu merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când simți!

| Xenia16 a răspuns:

Iubitule/Iubito este un alint, pentru a-i arata celui/celei de langa tine ca ti la ea.Nu e nevoie sa faci dragoste ca sa fiti iubiti

| OnlyTheScript a răspuns:

Nu e adevarat... iubiti devineti atunci cand....cand va iubiti O_O..intelegi tu.

| Elsker a răspuns:

Este doar un alint:p Poti sa-l folosesti chiar daca nu ati facut dragoste. Ar trebui sa-l folosesti cand simti si daca persoana in cauza merita.

| yAsMy11 a răspuns:

Poti sa ii spui asa cand simtii tu ca chiar merita.Pana la urma ce ai putea sa patesti?

| Nmemmi a răspuns:

Iubito/iubitule este mai mult un alint. nu cred ca este nevoie sa faceti dragoste ca sa ii spui asa. iar daca e fata sau si char baiat nu cred ca o sa ii displaca

| Mariaasdfghjkl a răspuns:

Nu este adevarat. Mi se pare o tampenie. happy Dupa cum a zis Nmemmi este un alint. tongue