anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cat de des vorbiti sau iesiti in oras cu prietenul/prietena? Adica n-as vrea sa o bat prea des la cap, sa fiu disperat laughing, dar nici sa nu creada ca nu-mi pasa de ea. (Avand in vedere faptul ca locuim in acelasi cartier.) Cel mai bun raspuns funda happy

Răspuns Câştigător
| Cris06 a răspuns:

Pai nu poti nici sa o cicalesti, dar poti sa vb cu ea cand o intalnesti iar daca sunteti singuri (profitati de moment) si fa cv gesturi tandre cu ea face cat trei intalniri... zic eu. Poti sa iesi cu ea de 2-3 ori intr-o saptamana si in alta nici sa nu va intalniti o data sau cel putin o data, da-i impresia ca oricat de ocupat ai fii nu uiti de ea deci cateodata te poti intalni des cu ea si altadata sa nu va prea intalniti, planificati timpul incat sa nu o cicalesti... Funda?

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Intrebabo si tu cand e libera si vreti sa va intalniti. Daca are chef o sa zica in fiecare zi, daca nu o sa iti zica cand are chef.

| StanAnaMaria a răspuns:

Cadetii de acord care sunt nevoiile celuilalt si cat de mult va doritii sa mearga realitiile voi va plangeti ca locuiti in acelasi cartier? Da daca ati locuii in aceias casa.Cand doi oamenii se plac nu e niciodata prea mult timpul petrecut impreuna oricat de mult ati petrece.Important intr-o relatie e sa nu intervina monotonia.Fiecare dintr-e voi trebuie sa aduca ceva nou.Si iti zic eu ca daca te place nu va crede ca esti disperat!