| AutumnDay a întrebat:

Voi ce apreciaţi la ceilalţi? Ce fel de oameni vă plac sau vă displac?

16 răspunsuri:
| IubesteEa a răspuns:

Imi plac oamenii care sunt sinceri pana si cu propia persoana,dar greu se gaseschappy,imi plac cei amabili,cei ajutatori,cei prietenosi,cei care sunt seriosi,cei sentimentali,cei haiosi,cei destepti,nu imi plac persoanele care se cred mai destepte decat altii, cei care judeca fara stie mai bine tac din gurahappycei mincinosi, cei laudarosi, cei bagaciosi, cei care se cred mr.perfect,cei care tradeaza, sau mai pe scurt urasc cei falsi!big grin

| anss23 a răspuns:

Apreciez oamenii deschişi la minte, oneşti, cu simţul umorului.
Îmi displac persoanele egoiste, care nu respectă părerile celorlalţi sau care au mereu ceva de comentat.Şi într-un fel mă enervează persoanele prea pozitive, am impresia că se prefac fericite tot timpul şi au atitudinea aia "viaţa e frumoasă dacă ştii să o iubeşti, gândeşte pozitiv şi totul va fi bine bla bla bla." thinking

| Delicacy a răspuns:

Corectitudinea şi amabilitatea.Se subînţelege că cei care nu au aceste calităţi, îmi displac.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Delicacy):

În majoritatea cazurilor, oamenii amabili devin umili şi slugarnici, fiind foarte uşor luaţi drept fraieri. Amabilitatea este o slăbiciune şi te face sclavul standard pe care-l vor ceilalţi.

| Delicacy a răspuns (pentru Woodenpints91):

Atât timp cât eşti amabil cu persoanele care merită, nu se va ajunge la sclavism.La fel se întâmplă şi când vine vorba de corectitudine si respect.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Delicacy):

Dacă ar fi să mă iau dupa standardele mele, nu merită niciuna.

P.S. Eu abia acum mi-am dat seama cine eşti

| Maya2014 a răspuns (pentru Delicacy):

In primul rand omul trebuie sa invete ca mai intai trebuie sa cunoasca defectele unei persoane si abia apoi decide daca o accepta sau nu.Persoanele din jurul nostru trebuie, in prim plan, sa respecte ca sa fie respectate si sa se comporte civilizat indiferent daca place/displace pe cineva.Si,daca e sa ne gendim bine, cum a zis si Woodenpints91, oamenii amabili, buni, in majoritatea cazurilor sunt luati de prosti si prin urmare sunt considerati,, suflete de unica folosinta", adica persoane de care sa te folosesti si mai apoi sa le,, arunci la gunoi"(metaforic vorbind). Acum intelegi draga mea?

| Delicacy a răspuns (pentru Woodenpints91):

Eu aş spune să te gândeşti mai bine, sunt sigură că au existat persoane care au meritat şi încă merită.

Mai bine pentru mine, abia nu-mi fac griji că mă înjuri(şi nici eu, de asemenea).

| Delicacy a răspuns (pentru Maya2014):

Am spus eu că nu aveţi dreptate? Sunt de aceeaşi părere cu voi, dar, repet, există persoane care merită amabilitatea şi respectul celorlalţi.Eu apreciez astfel de oameni.

| MineIsLikeABridge a răspuns (pentru Delicacy):

Dami un exemplu de corectitudine, sa vad mai exact daca ma gandesc la acelasi lucru ca tine.

| Maya2014 a răspuns (pentru Delicacy):

Rare sunt acele persoane si pun pariu ca 90% din persoanele care te inconjoara nu au asa ceva, gresesc?

| Delicacy a răspuns (pentru Maya2014):

Da,ai dreptate.Iar voi doi sunteţi persoanele pe care le apreciez pentru asta.

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Mie imi plac oameni cu respect si fara sa apartina unui gen de muzica, ex : rokari : majoritatea se imbraca de zici ca nu sunt spalati. Sa nu generalizeze si sa nu fie guraliv, amabil nu ma intereseaza sa fie, pentru ca eu nu sunt si multa lume nu e, amabilitatea = cedarea locului in autobuz, sa ajuta sa travereze babele strada etc. Corectitudinea cine greseste sa recunoasca in fata tuturos " am gresit va rog sa ma scuzati ". Urasc curiozitatea. Urasc pe cei care urasc un anumit gen de muzica, mie imi plac toate si rock si rap si manele etc. Urasc pe cei care se lauda la fiecare cuvant. Urasc pe cei care se iau in gura cu toti. Urasc pe cei care dau orice muzica tare gen : ei sunt cool. Urasc oameni grasi care rad de oameni si mai grasi, asta e un exemplu, fiindca am vazut si cu cazul de uratenie si analfabeti razand de alti analfabeti. Urasc oameni care se gandesc ca un animal e mult mai bun decat un om. Urasc oameni care se cred exemple. Lista ar continua, numai ca imi e lene sa mai scriu, bft.

| Dangel a răspuns:

Ii apreciez pe care tin cont de:respect si limita
Ii urasc pe cei care comenteaza si n-au ce face.

| ThatWeirdFuck a răspuns:

Ii apreciez pe cei care nu se iau dupa stereotipuri, nu judeca inainte sa cunoasca, vorbesc dupa ce gandesc si nu invers, sunt sinceri, respectuosi (nu lingai), la locul lor. Imi plac oamenii deschisi la minte.

| loveandlove a răspuns:

Apreciez mult onestitatea, sa fie amabil/a, dar cel mai important, sa nu fie o persoana falsa.

Întrebări similare