Depinde cu care ma inteleg mai bine, si care ma trateaza mai bine, si nu ma refer la cadouri, dulciuri, prostii d'astea...
Nu l-as alege pe tata daca mi-ar cumpara ps3 si xbox daca m-ar batea in fiecare zii, mai bine stau cu mama, daca te intelegi bine cu aman2, e alegerea ta, care te asculta, care te ajuta, etc...
Eu unul as alege-o pe mama desii ma inteleg perfect cu aman2
Auzi? nu lua in seaman rasp meu, as sta la bunici pana sar impaca, pentru ca nu pot sa stau doar cu unul, pentru ca ii iubesc pe aman2 la fel...
Pai ceea ce spui tu este ca si cum ai spune:ce alegi dintre mancare si apa? amandoua sunt esentiale. Puteai sa intrebi; cu cine dintre parinti va intelegeti cel mai bine?
Nu ai frate ce alegere sa faci, suntem unici si fiecare e cu bune si rele.fa ce simti si traiste viata ta.si admite ca ei ti-ai dat viata. thats is facts
Mama este centrul iubirii pentru copilul său până la o vârstă, după care copilul devine independent de părinți d.p.d.v al iubirii. Dacă e vorba de divorț atunci ar trebui reformulată întrebarea și întotdeauna are particularitățile ei.
Dar tu ce ai alege dintre ochiul stang si ochiul drept? Fara suparare dar e o intrebare care nu isi va gasi raspunsul!
Sincer?
pe niciunu
pe mine m-au crescut bunicii deci pentru mine ei sunt mama si tata.
Pana la urma mama i cine te creste nu cine te naste...
Fiecare are o anumita relatie cu parintii lui...pe tine nu te pot ajuta raspunsurile la altii...gandeste-te bine cu cine ti-ar fi mai bine tie
Eu as alege la cel ce poate sa imi ofere mai multe facilitati si v-oi putea sa traiesc cel putin decent
Buna.
Da tu ce ai alege intre picioare si maini
Asta e o intrebare prosteasca!
Asta e un raspuns prost.
BiBi095 întreabă:
anonim_4396 întreabă: