| Elly7890 a întrebat:

Voi ce ati alege pentru petrecerea verii adica a vacantei:2 saptamanii cu parintii in Polonia doar eu cu ei sau sa ramana acasa cu prietenul si sa mergem cateva zile pe la mare sau munte? am 20 de ani. mercihappyrelatie de lunga durata.

18 răspunsuri:
| daηă a răspuns:

Vara e mai lungă decât două săptămâni, dacă aș fi în locul tău, aș merge cu părinții în Polonia, apoi aș merge și cu prietenul la mare. Asta e doar părerea mea, tu faci cum vrei.

| anabelisa a răspuns:

Fa ceea ce simti. Daca crezi ca iti va placea mai mult compania prietenului tau, de ce sa nu mergi cu el in vacanta?
Inca ceva:am vizitat Polonia de curand, pot sa afirm ca este o tara foarte frumoasa si ai sa descoperi aceasta lume fascinanta!

| Dariusuu a răspuns:

A doua varianta sună mai bine.

Vacanță plăcută!

| michelia a răspuns:

Probabil ca e de prea mult timp relatia daca stai si te gindesti si nu-l alegi direct pe el.
Ce-ti poate aduce Polonia? Nu e Tasmania sau Singapore incit sa te gindesti ca acum e acum si ai prins ocazia.
Ai prins ideea : ).

| Elly7890 explică (pentru michelia):

Eu stiu deja ce fac dar voaiam sa vad ce zic si altii!

| anabelisa a răspuns (pentru michelia):

Ar trebui sa reflectezi la ceea ce ai spus.
Polonia este o tara minunata.Nu insemna ca daca nu ai fost acolo, poti spui o astfel de aberatie!

| anabelisa a răspuns (pentru anabelisa):

Inseamna

| michelia a răspuns (pentru anabelisa):

Si Sighisoara e o zona minunata, nu doar Polonia, de exemplu ( pe care am vazut-o de citeva ori) si e tot la o azvirlitura de bat. Nu cred ca ai inteles ce vreau sa spun si nu ma complic sa-ti explic.

| michelia a răspuns (pentru Elly7890):

Si eu ti-am raspuns la intrebare.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Pai e simplu. Alege ceea ce iti place mai mult. Cu prietenul la munte sau la mare e mai usor sa mergi si poate vor mai fi ocazii pe parcursul verii. Timpul petrecut cu parintii intr-o alta tara ar putea fi mai valoros, o experienta pe care nu ai ocazia sa o intalnesti atat de des. In orice caz fa ceea ce iti place mai mult happy

| Okami23 a răspuns:

De ce nu ambele?

| Lou222 a răspuns:

Te-as sfatui sa ramai cu prietenul. Oricum alegerea iti apartine. Vacanta placuta!

| iSimo a răspuns:

E interesanta vacanta in polonia cu parintii, eu zic sa te duci cu ei fiindca nu se stie cand va veti mai petrece timpul impreuna ..si iti mai raman apoi si 2 luni sa le petreci cu prietenulwinking

| Flory1243 a răspuns:

Buna scumpa.
Te poti duce cu cine te simti mai bine.De preferat cu parintii.Nu poti pierde asa o ocazie minunata.In Polonia este minunat.

| 999bianca a răspuns:

Eu as alege vacanta cu parintiihappy. Distractiewinking

| MissMarina a răspuns:

Eu una as ramane cu prietenul. happy

| DelenainTVD a răspuns:

Eu te-as sfatui pentru. a doua variata.

| AlexandruGrecu a răspuns:

Du-te cu iubitul si parintii in Poloniawinking