Auch, ambele daca se poate! N-am putea trai fara niciuna! Sunt ca soarele si luna!
Pai dragostea e sentimentul de deasupra prieteniei...adica ca sa fie dragoste trebuie sa fie prietenie. parerea mea:d
Prietenie. o prietenie oarecare (cu un baiat, logic) se poate transforma in dragoste...
In mod normal as spune prietenie dar avand in vedere ca prieteni adevarati rar gasesti iti spun ca as alege dragoste
Prietenie.Se zice ca niciodata sa nu dai o prietenie adevarata pe o iubire cu un viitor nesigur.
Dragostea. E cel mai frumos sentiment. E adevarat ca gasesti greu dragostea adevarata, dar nu prea exista nici prieteni adevarati.
Cine le gaseste pe amandoua e norocos.Dar aleg dragostea clar.
Si stiu ca multi nu o sa fie de aceeasi parere cu mine si ganditi asa:iubiti iti poti face o groaza, dar prieteni nu prea.Pentru mine e total invers.
Uhm, nici1 nici alta. Daca cineva te-a pus sa alegi, inseamna ca nu exista viitor. Desigur, mai putin cand exista motive serioase gen: prietenul tau a lasat o gestanta pe prietena ta :-o sau prietena ta ti-a violat prietenul si el... a mai cerut dup-aia :-& ma rog, situatii de genul (adica grave, complicate)
Gandeste-te asa: Ce motive ar fi putut sa aiba sa te puna intr-o situatie de genul? Influenta proasta, sau antipatie universala (fara motiv)? Daca nu gasesti motiv serios, sau gasesti si nu-i dai fff mare importanta, atunci draga mea, raspunsul e simplu!
Prietenii se gasesc rar, dar la fel si rel serioase. Dar nici1 nici altul nu te-ar sili sa treci prin asa ceva. Iar aceea persoana ar trebui sa inteleaga dificultatea de a alege si sa te accepte asa cum esti, fara alte insistari, daca: chiar sunt apropiati, asa cum ii consideri si tu.
Nu crezi?
Prietenia paleste in fata dragostei.
Ideal ar fi sa gasesti un prieten in persoana iubita. Atunci cele doua se completeaza.
Amandoua. dar daca te gandesti putin amandoua se vor termina o data si o data.pentru ca f rar gasesti un prieten adevarat si tot la fel de rar un iubit care sa te iubeasca la nesfarsit.
La momentul de fata as alege DRAGOSTEA.Deaoarece prietenii ii am ia dragistea o am si pe ea dar e departe.
Enigmă întreabă: