Eu una i'as fi spus adevarul. Pune'te in locul ei. Tie ti'ar fi placut sa fii mintita? Eu nu cred. Si stii cum se spune"ce tie nu iti place altuia nu ii face". Asa si in cazul acesta Trebuia sai spui ce "podoaba" tine langa ea.
Sincer, mai bine ai facut ca nu i-ai spus, oricum tot tu ieseai rau sa stii din toata chestia asta, asa se intampla.
Stai linistita ca daca asa e, isi va da singurica seama, oricum nu te credea pe tine. Si plus ca doar nu se marita cu el.
Asta e problema lor, atata timp cat nu-si zic adevarul relatia nu o sa dureze, e greseala lor nu a ta.
Tu erai ca sa zic asa "vrajita" de tipul respectiv si ai facut exact ce a zis el. Daca gandea mintea ta in momentul cand ai vorbit cu fata respectiva si nu faceai ca un "papagal" ce a zis el tu spuneai adevarul dar pentru ca nu vroiai sa faci rau nimanui la`i ascultat pe el. Uite asta se intampla cand stii o intampalre povestita numai de un personaj daca stiai situatia si ascultai parerea amandurora iti schimbai opinia.Nu ai gresit cu nimic tu esti o "victima" pana la urma, aa daca ziceai ca v-ati intalnit si altele in incercarea de a zice adevarul tot rau ieseia pentru ca el putea sa zica foarte bine ca tu te`ai dat la el si ca vrei sa-i desparti.Lasa-i sa fie fericiti.Baieti sunt multi si chiar si singuri.Succes!
Un lucru e clar: de iubit nu o iubeste. altfel, nu i-ar fi facut asa ceva.
apoi, faptul ca tu ai mintit-o nespunandu-i adevarul despre el si despre ce ti-a spus el in legatura cu relatia lor, nu e o greseala din partea ta. daca ii spuneai adevarul, ajungeai intr-un conflict, care nu stiu daca ti-l doresti. oalele se spargeau in final in capul tau. oricum, prietena lui e o persoana straina pentru tine, nu are decat sa se descurce singura. din moment ce a intrat pe id-ul lui si te-a intrebat acele lucruri inseamna ca stie ce tine pe langa ea. daca e desteapta, isi va da seama singura. de ce sa scoata castanele din foc cu mana ta? pana la urma si tu ai fost mintita si poate te-a durut si te mai doare! nu e responsabilitatea ta sa ai grija de viata altora.
capul sus si NEXT! nu toti sunt niste mincinosi!
Cred ca cel mai bine ar fi acum sa ii dai ignor. Sa stergi nr sau de telefon. Si sa nu te mai gandesti ca tu ai gresit. Daca ea vrea sa afle ceva sa afle de la el. Nu era datoria ta sa ii spui nimic, pentru ca daca ii spuneai ceva el credea ca ai vrut sa ii faci un rau lui, acum ca nu i-ai spus consideri tu ca ai facut un rau ei. Din monent ce au mai fost despartiti stie ce are la usa. Tie iti ramane sa te retragi cu fruntea sus. Succes!
@lore nu eram deloc " vrajita" de el, pur si simplu am facut cum m-a rugat ca sa nu le fac eu si mai multe probleme decat au deja, daca tot vor sa o ia de la 0. Si eu nu aveam cum sa ascult parerea amandurora pentru ca pe ea nu o cunosc.
@m77 Da am fost mintita pentru ca am aflat ulterior anumite chestii de la fratele lui ( despre care nici nu stiam ca exista) si mi-am dat seama ca tot ce mi-a spus el au fost doar minciuni. Poate de fapt fata nici nu il inseala. Dar nu ma doare deloc.in ultimu timp numai peste tipi de genul am dat...si deja sunt imuna la chestiile astea... uneori ma amuza cat de nesimtiti pot fi, cu toate ca ma gandesc ca oare baieti ca lumea nu mai exista? Dar sunt sigura ca exista si va aparea unul si pe strada mea
Nu cred ca ai facut bine ca ai mintit, daca voiai sa te tii de cuvant, puteai efectiv sa nu raspunzi la intrebari, sa-si inchipuie ca vrea, sa rezolve ei, oricum relatia lor nu reincepe pe fundamente bune daca se bazeaza pe minciuna.