anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce ati prefera: sa stati in chirie impartind apartamentul cu alte 5 persoane( sa stai intr-o camera din 6) si sa economisesti, sau sa-ti iai un apartament NUMAI al tau, dar sa platesti din plin? thinking Lociuesc in afara tarii, si prima varianta m-ar costa 450 euro, iar a 2-a vreo 800...Totusi mi-e greu sa traiesc cu alte persoane in comun, sa impart si baia si bucataria, totul...

5 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Eu am locuit si in afara tarii si in tara tot singura.
Acum sunt la faculta si am un apartament inchiriat, singura.
Nu as putea sa stau cu alte persoane intr-un apartament. Uneori nu ma suport nici pe mine... d-apai pe altii.
Am fixuri, vreau sa gasesc lucrurile unde le las, nu-mi place sa fac curat dupa altii, cand dorm nu vreau sa aud galagie, cand fac baie daca vreau sa stau 2 ore, nu vreau sa-mi bata cineva in usa ca face pe el.

Nu stiu altii cum stau in camine studentesti, cate 5 in camera. Io as innebuni complet!
Deci oricat as plati, aleg varianta singura.

nu stiu in ce tara esti si nici in ce oras, dar cu siguranta exista apartamente mai ieftine de 800 euro!

| Mony a răspuns:

Pai mie mi-ar placea sa am apartamuntul meu prorpiu...big grin

| allleeeee a răspuns:

Mai bine iti iei apartamentul care poate fi mic, cochet, dar vei avea intimitate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu cat mai multi intr-un apartament. cu atat mai caterinca. crede-ma. e naspa singurwinking

| tpuguru a răspuns:

As plati 800 de euro pentru a locui singura, deoarece cand esti intr-un aparetament SINGUR poti face ce vrei, dar in grup trebuie sa tii cont de ceilalti.