Nu stiu ce sa zic dar femeile acelea chiar nu au scrupule si, iar eu nu as ucide nici macar un animal dar atunci un copil.Mi se pare pur si simplu o crima ceea ce fac ele, deaorece ucid niste fiinte care nici macar nu au apucat sa vada lumina zilei.E trist ceea ce fac ele insa din pacate e adevarat!
Tu ii iubesti, dar poate femeile care au facut avort au avut o sarcina nedorita si nu voiau un copil la acel moment. Au facut o greseala involuntar, nu merita sa isi strice viata pentru un copil care nici macar nu era constient.
Si, personal, eu urasc copiii.
E adevarat, ati dreptate, dar cateodata oamenii chiar sunt nemilosi.
Eu nu pot judeca pe nimeni, dar cred ca pentru-a intelege un lucru ca acesta trebuie sa te afli in locul acelei persoane. Cred ca nimeni nu poate judeca sau barfi altiii daca nu s-au gasit in locul sau sau intr-o atare stare... Oricum sunt de acord cu tine. Si eu ma intreb oamenii cum pot omori copiii lor:.
O mama isi iubeste copiii dar daca are deja unul mic si nu poate avea grija de doi? poate urmatorul copil venea pe lume prea devreme ...aici mama nu /si are vina adica da si nu. 1. daca nu are ajutor ii este greu sa mai intretina inca un copil 2. poate nu vrea sa suporte din nou durerile 3. poate chiar nu se gandeste, nu-i pasa de copilul din burta 4. este problema lor ce fac, nimeni nu le pot intelege sentimentele adevarate. daca ea a suferit ca-i ia viata copilului dar nu a avut alta solutie (exact ce-am spus in 1. )
Eu chiar nu imi pot imagina cum pot sa se gandeasca la asta.nici intr-un caine n`as putea sa dau.si in plus un copil este o fiinta nevinovata...macar sa il dea la adoptie, dar sa-l ucida.ar trebui sa se gandeasca atunci cand fac ceva care le-ar putea marca pe viata.sa se gandeasca ca e vina lor nu a creaturilor.ele au fost trimise de Dumnezeu.un copil e o binecuvantare.nu ar trebui sa-l ucidem, sa gandim ca mamele noastre ne-au crescut si ele cum au putut.ca unele dintre ele ne-a adus pe lume din greseala si nu au avortat, si datorita lor traim, datorita lui Dumnezeu
spe ca ti-am dat un rasp cat de cat bunishor
:X.o luna fericita in continuare
Eu nu asi face asa ceva, dar cand o femeie ajunge la acest punct, nu o face sigur din placere.Sunt mame care iti lasa copii in strada,ii arunca la tomberoane,ii ucid,aste cred ca sunt mult mai grave decat o intrerupere de sarcina,nu crezi? O mama care ajunge la asta poate e costienta ca nu are cum sa cresca acel copil,nu are ce viitor sa ii ofere,si in orferinate viata unui copil nu e usoara. Apoi depinde si de persoana care il face avortul,dar nu toate sunt de acuzat,trebuie prima sa traim pe pielea noastra, situazia lor, si apoi sa le spunem ce gandim despre ele.Nu cred ca este usor pentru nici o femeie sa faca asta,dar cand esti int-o situatie disperata, decat sa faci un copil si sa ii faci sa sufere, sa-i distrugi viata cred ca este modul in care ii faci mai putin rau...eu gandesc in modul asta nu stiu altii...
La unele persoane nu e vorba despre a iubi sau nu copiii.de exemplu daca o fata la 16 ani ramane gravida in urma unui viol nu ar fi normal ce aceasta sa faca un avort? Doar nu o sa stea sa-si distruga viitorul ei si viata copilului in devenire nu? caci pana la urma pana la 2-3 luni embrionul nu se dezvolta.deci nu e chiar o crima...mai mare crima e ca faci un copil stiind ca nu il poti creste si sustine.nu aprob avorturile dar in unele cazuri sunt obligatorii
Vezi ce se intimpla cu un copil nedorit si dupa aia poti tu sa judeci.
deci cind a fost ultima oara cind ai stat de vorba cu unul din copiii strazii?
Cică înseamnă a omorî un copil . Ce clișeu idiot. Asta ar însemna că restul spermatozoizilor sunt copchii uciși, alți zeci uciși când un băiat/bărbat se masturbează. Bullshit.
Buna.
in unele situatii sunt de acord cu avortul.
daca doctorul observa devreme ca ar avea malformatii/handicapuri grave, decat sa isi petreaca toata viata intr-un scaun cu rotile/la un spital de nebuni...mai bine nu.
dar, eu sunt impotriva avortului in general.
nu cred ca e corect, de exemplu unele femei isi doresc atat de mult sa aiba copii.si nu pot.si vin niste adolescente (15-16 ani) care se imbata la o petrecere si si-o trag cu toti baietii si fac avort.
si de multe ori parintii le incurajeaza sa ia viata copilului
nu e normal asa ceva.si acei doctori.sr trebui bagati la inchisoare si batuti, ei sunt practic criminali platiti, si respectati.
si femeile...sunt proaste.decat sa isi i-a o pastila(anticonceptionala) prefera sa faca un avort
de parca ar fi mai ieftin sau mai usor.
eu o cunosc pe una care are 6 copii si cateva avorturi, si nu ia anticonceptionale „ca sa nu-mi stric ficatul"! :O cand am auzit.
Pi eu stiu ca daca unu nu are ce sa ii ofere unui copil mai bine recurge la un avort.tu ce crezi ca copii vin si cu un sac de bani sub brat? eu cred ca este un pacat mult mai mare sa dai nastere unui copil si sa nu ai ce sa ii oferi.nu spun ca asta ar trebui sa devina un obicei la femei, dar in situatii extreme da o vad ca o alternativa! un copil se creste nu greu ci foarte greu, si mai ales in ziua de azi!
Si eu iubesc copiii si am facut un avort. Crezi ca mi-a parut bine ca am facut avort? Numai eu stiu cat am suferit ...Crezi ca copilul il faci si gata? Copilul implica responsabilitate.Eu fiind la 18 ani, ce viata i-as fi putut oferi? Parintii mei ar fi murit de suparare la aflarea unei asemenea vesti. Iubitul meu m-ar fi sprijinit si ar fi vrut sa pastreze copilul.Am zis nu. Aveam vreo 5 luni de relatie.
De atunci sunt foarte atenta si nu vreau sa mai trec prin asta niciodata.Cu toate acestea avea o luna si 3 saptamani, medicul a zis ca nu isi dezvoltase inca simturile.
Cand o sa fiti pusi fata in fata cu situatia atunci sa va vad!
Nu le urasc pe femeile alea.dar poate nu au posibilitatea sa creasca un copil sau a ramas fara sa vrea.dar indicat e sa nu faci avort.si pentru sanatatea ta si pentru Dumnezeu.
Nu incurajez, dar nici nu blamez o singura scapare de genul unui avort.
Cand devii nesimtita si faci avort dupa avort...deja e alta poveste.
Dar daca se intampla odata, din greseala, din inconstienta, din orice alt motiv si recurgi la asta, consider ca e de iertat.
Nu ma topesc dupa copii, dar daca ar fi sa raman acum insarcinata, cu parere de rau.nu l-as putea pastra. Mi-ar distruge cariera.
Cum sa urati copiii!?! sunt suflete nevinovate, care merita sa traiasca, adica si voi ati fost copii nu, sau v-ati nascut direct mari si fara minte.
anca, ti-ar distruge cariera!? adica eu sunt copil dar nu-mi pot inchipui cu ar fi sa nu traiesc acum pentru. ca mama s-a gandit la cariera mai mult decat la mine...
Avortul e un pacat, insa nu avem dreptul sa ne judecam semenii. De multe ori, daca am fi pusi in locul lor, poate si noi am proceda la fel. S-ar putea ca o femeie ce face avort sa fie o fiinta slaba, dominata de un sot autoritar, care poate fi el autorul moral al faptei. In plus, femeia suporta consecintele, tot pentru a face placere masculului. Asta e realitatea, indiferent cat am incerca noi sa o motivam prin idei idioate. Sa ne gandim la preceptul biblic: sa uram pacatul, dar sa nu-l uram pe pacatos. D-ZEU e in masura sa dea verdictul. Altfel stau lucrurile cu tinerele din ziua de azi, care pentru o masina mare, haine la moda, plimbari prin mall, sedinte de sala si solar, fac orice, constient! Dar sa nu intram in detalii.
Comentariile pro-dictării altora ce să facă cu corpul lor sunt scrise în mare parte de virgine şi de persoane care habar n-au ce-nseamnă aducerea pe lume şi creşterea unui copil.
Una peste alta, thealchimist are dreptate şi orice aberaţie pro-life este de prisos.
Shalom.
Laura spui tampenii... Un spermatozoid nu formeaza un copil singur -_-. Si da. Avortul inseamna uciderea accidentala practic a unui copil. Pentru ca poate nu si la dorit. Insa nu e bine ce fac.