Iar te joci de-a ghicitori pe TPU?
Normal că orice este posibil.
Dar aici nu vei găsi un răspuns la dilema ta. Cel mai breaz ar fi să afli direct de la sursa.
Ma problema este ca cineva, un amic de-al baiatului cu pricina, mi-a spus ieri ca respectivul de care intreb eu, este casatorit de 10 ani. Cam dubioasa informatia, avand in vedere comportamentul omului in decurs de 3 saptamani aproape. Sa ma informez direct la sursa, nu prea am tupeul necesar sa o fac, asa ca dilema persista.
Pe mine caci despre mine este vorba, m-a curtat un tip aproape 3 saptamani, semnele fiind urmatoarele : se uita la mine, privirea aceea fix in ochi, imi zambea, desi vorbea cu alti oameni, se uita la mine si imi zambea, im facea cu ochiul, cand spunea o glumita iar se uita la mine si zambea, imi vorbea la pertu etc. Azi mai exact am aflat de la un prieten de-al lui ca in urma cu aproximativ 3 ani locuia cu o tipa, ba mai mult se paee ca erau casatoriti cu acte, dar amicul respectiv nu stie sa-mi dea prea multe informatii despre ceea ce este in prezent, daca cel care m-a curtat timp de 3 saptamani aproape, in momentul de fata mai este casatorit sau nu. Eu personal nu prea inteleg comportamentul...
Poate a bagat divort si e singur
Asa mi-a sugerat si amicul lui mai devreme, ca poate a divortat intre timp. Dupa semnele care mi le-a dat si comportamentul lui fata de mine, este ca omul m-a "curtat".
Te macina rau vad, ai 2 optiuni.Ori ii dai cu flit.Ori il intreb direct " Prietene,uite care e treaba,ma macina ceva,hai sa iesim o data la un suc/prajitura/cafea/etc(ce ii spui tu) sa iti spun ce am pe suflet. Si ii bagi direct fraza. " Vrei doar o aventura, sau ceva serios? mi-au ajuns la ureche zvonuri precum ca stateai cu o tipa, Personal pe mine nu ma intereseaza asta, dar din moment ce imi faci curte, a inceput sa ma intereseze.Imi cer scuze daca am interpretat gresit gesturile tale " SI cam atat.Cel putin esti sincera cu el.Cine stie, poate pui 'laba' (adica manuta) pe un barbat la locul lui In plus, ce ai de pierdut? In cazu in care nuai pe nimeni alaturi Nu numai barbatu poate fi devina, poate sa fie si femeia aia sau cine stie.Mult succes Sper sa auzim de nunta ihi
Pai la asta ma gandeam si eu, tocmai de aceea am postat intrebarea, poate ma lamureste si pe mine cineva, ca eu sincera sa fiu nu mai inteleg nimic.
Pai este casatorit de vreo 10 ani intr-adevar, aspect pe care eu nu l-am stiut. Dar am discutat si am rezolvat problema, el a ramas cu sotia lui, iar eu imi vad in continuare de ale mele. Am considerat ca asa este cel mai corect pentru amandoi.
Bravo,bine ca ai vb cu el.
Ce faci daca te culci cu el si ramai gravida si pe urma afli da are familie si ma-i are si un copil cu o alta fata.sau o fi bolnav de sifilis si nu gandeste sau o fi traficant de fete ca tine.
Nu se ajunge pana acolo, ar fi prea de tot.Umbla vorba ca tipul desi m-a "curtat" cam 3 saptamani ar fi casatorit de 10 ani, fara copii insa. El este doctor si l-am cunoscut printr-o conjunctura nu foarte placuta si da imi place de el, as fii nedreapta daca nu as recunoaste si tocmai pentru ca il plac sunt nevoita sa renunt la el, nu-l pot desparti de sotie, nu vreau sa am povara asta pe suflet ca mi-am cladit fericirea pe suferinta altora.
Ţi-am spus să nu-ţi faci planuri de măritiş... :))
http://www.tpu.ro/......altcineva/
Eşti printre cei mai naivi adulţi din câţi cunosc. Nici boboceii ăia de la Dragoste şi Sex (cu "oare mă place?") nu sunt atât de speriaţi, imaturi şi nesiguri.
Cu Dacă şi cu Parcă nu ajungi departe.
Poate sa fie casatorit sa aiba copii si doreste sa aiba cateva aventuri cu tine sa mai intamplat. Sunt multi barbati insurati care vor sa incerce ceva nou. Cei mai multi care fac chestii de acest gen se declara plictisiti de relatia cu sotia.
Si daca ar fi sa fie divortat de exemplu, cum as putea sa-mi dau seama de asta din atitudinea lui? Din cate stiu, nu are copii, se punea problema ca in urma cu 3 ani s-ar cu acte cu o tipa. Insa de 3 ani de zile, nu mai stie nimeni nimic legat de aspectul asta. Dupa comportamentul lui fata de mine, mi s-a sugerat ca ar fi divortat. Nu poarta verigheta.
Este posibil sa fie divortat. Eu totusi iti sugerez sa nu te complici cu acest gen de barbati deoarece in final se poate sa te paraseasca si sa plece la respectiva inapoi. Barbatii in ciuda a ceea ce se spune ca sunt mai usor de descifratca femeile nu prea e adevarat. Barbatii mint cel mai bine. Ai putea totusi sa ii pui o serie de intrebari sa vezi daca se contrazice singur pe undeva si atunci e clarca minte.
Pai nu de la el personal am aflat lucrurile astea, bine ca din bun simt nici nu puteam sa-l intreb nimic legat de viata personala. Lui doar i-am raspuns la flirt, restul am aflat de la amici de-ai lui.
O sa intelegi cand mai cresti ca barbatii se dau la alte femei chiar daca sunt sau nu casatoriti. asta-i natura omului, nu conteaza ca-i barbat sau femeie, el va dori si altceva
Am crescut destul, dar cu toate ca am 30 de ani aproape, uite ca mai sunt si dileme in viata unui om.
alinusaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: