Eu ies decat cu iubitul meu in oras si afara.nu prefera locurile restranse, cand iesim in oras stam unde stau toti oamenii.cand vrem intimitate stam acasa.
Pai spune-i cum tiar place sa iesi in oras si daca e de acord mergi asa daca nu il intrebi cum ar vrea el sa iasa in oras in grup sau doar voi doi. Daca va alege doar voi doi este o fire mai romantica daca va alege in grup este o fire amuzanta care ii place sa se distreze.Succes la intalnire!
Este o fire romantica, dar mie nu imi place asta, as putea spune ca ma face sa imi piara tot cheful...as prefera sa fim mai multi nu stiu de ce dar cred ca as prinde mai mult curaj decat sa stam doar noi 2 si sa ne privim in ochi) Vi se pare normal asta?
Atunci, nu mai pune in aplicare ( tu - el si restul lumii ) aplica urmatoarea fraza ( el si tu cu restul lumii ) dar in cel mult. 2 luni sunteti pe cai diferite asta daca e indulgent si te iubeste. Daca nu sunteti pe aceeasi unda, nu ajungeti nicaieri ( Propria experienta ) Ciau o zi buna si nu te supara ca sunt prea direct, dar daca el e romantic si vrea putin timp cu tine in "private" si tu vrei "Aglomeratie"... clar nu poti avea cealalalta latura a iubirii.
De acord. e bine sa le faci pe amandoua, dar daca iti place numai cand ai toti prietenii langa tine sa prinzi tu curaj sa nu stiu ce... nu e iubire e doar dorinta
Noi incercam de mult timp sa fim impreuna si nu ne-a reusit... iar acum dupa cativa ani am zis ca ar trebui sa incercam cum ne simtim impreuna si daca nu functioneaza sa trecem odata peste si sa nu ne mai gandim cum ar fi fost daca eram impreuna. Faza este urmatoare:el ma place foarte mult si in anii astia cat nu ne-am vorbit a suferit foarte mult si mi-a recunoscut asta, iar eu am luat initiativa, practic l-am invitat in oras de cateva ori si l-am sarutat ca sa ii dau clar de inteles ca il accept.
Dar totul merge mai greu decat ma asteptam, asa e ...lipseste dorinta sau nu stiu eu cum sa reactionez in prezenta lui stiind cat de bun e si cat ma apreciaza. Nu vreau sa fiu o dezamagire.
Vreau sa fiu mai dragastoasa cu el dar nu stiu cum sa fac asta si sa ma simt in largul meu. Vreun sfat ceva?!
Nu te poti "modela" dupa un baiat daca il placi, doar findca el reprezinta ceva pentru tine. nu poti, altfel vei avea de regretat ..nu se schimba o persoana dupa bunul plac. crede-ma!
Ca si sfat. ar fi multe, dar singurul mai dureros si mai realistic este acela de ai da pace, stiindca nu sunteti compatibili din punct de vedere al sentimentelor proprii.
El chiar daca te iubeste sunteti 2 persoane diferite ( crede-ma iti vb in propia experienta ) ori acum iei atitudine si sfarsesti ceva ce nu va fi foarte placut findca sunteti separati dpdv al placerilor, viselor, obisnuintelor, afectiunii eeettcc. ori, iei atitudine mai tarziu cand vei incepe sa pui picatura de iubire si cand vei spune stop vei suferi mai mult decat poti crede.
Iar dorinta nu o poti avea dupa noapte, "asa cum si tu ai spus lipseste"
Ori e iubire, ori obisnuinta dar nu le confunda
Desigur daca ata e parerea ta, fa cum vrei tu poate si lui ii va place sa fiti mai multi.Bafta!
Gugletizaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: