| ElleElenaElle a întrebat:

Voi ce faceti cand va certati cu un baiat.A doua sansa de a primii fundita cel mai frumos raspuns castiga.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când mă cert cu un băiat. acesta fiind iubitul meu simt că parcă se rupe ceva din mine, simt deja că duc lipsa acelor cuvinte dulci pe care ni le spuneam mereu. Dar el știe cum să mă împace, iar dacă vreodată ar lăsa-o baltă, cred că nu aș rezista. Aș lăsa orgoliul și i-aș spune că îmi cer mii de scuze și că îl iubesc. Împăcarea vine de la sine, mai ales când sunt sentimente la mijloc.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Depinde de ceartă și conjunctură.
Nu mă dau în vânt după o a doua șansă, viața este una și risc să pierd timpul cu iertarea și apoi se repetă istoria.
Pentru ce?
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
o a doua sansa o meritam atunci cand micile greseli sunt minore. daca greseala a fost din partea mea, stiu sa cer iertare si stiu sa recunosc ca am gresit, daca el e cel care a gresit si orgoliul lui de barbat nu il lasa sa isi recunoasca greseala ori sa ceara iertare, nu cred ca merita sansa.
O zi bunahappy

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Depinde cine e de vina. Daca eu am gresit, imi cer scuze, normal. Daca el a gresit, astept sa imi ceara scuze.

| thekillerboyka a răspuns:

Ii destul sa-i spui ca esti dita mai proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cauza din care rezulta cearta

| Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Orice persoana daca face o greseala o va mai face inca o data si inca o data chiar daca iti promite ca nu o va mai face! Nimeni nu merita a 2 sansa! Te va lua de proasta si o sa profite. Acum faci cum crezi ca e mai bine si cum iti spune inima! :* Bafta

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Interesant raspunsul tau laughing
Dar nu este neaparat o regula, cum ca ar profita de tine...adica,cu ce scop sa profite de tine, in cazul in care se isca o cearta? thinking A, sa profite de bunatatea si concesiile pe care le faci, ok...o fi si asta o chestie.