| maddy_1722 a întrebat:

Voi ce ia-ti cumparat mamei voastre cadou de ziua sa?

pup dulke, ma6a5yna

Răspuns Câştigător
| ViVi a răspuns:

Eu de ziua mamei i-am facut ceva frumos personalizat facut de mine i-am facut un cadou super love struck si o felicitare si i-am spus la multi ani din tot sufletulsi cel mai mare cadou la ea a fost prezenta mea ca a mai trecut un an si suntem impreuna si ne iubim

@vivi

14 răspunsuri:
| Gabry a răspuns:

Odata am stat si am strans o gramada de bani (nu chiar multi, dar pentru mine la varsta aia mi-a fost destul de greu) pentru ai cumpara un lantisor frumos de aur pe care l-am vazut in vitrina unui magazin.Am strans eu banii si i-am cumparat cadoul.
A sosit si ziua ei si i-am oferit acel lantisor. Ea bineinteles ca era bucuroasa ca in loc sa-mi iau mie ceva (ceva mai multebig grin)frumos, am strans bani pentru ea. Dar mi-a spus ca nu trebuie sa-i cumpar absolut nimic, ea e multumita doar cu o urare de "La multi ani, mami". Si de atunci in fiecare an ii fac o felicitare in care scriu un mesaj frumos sau o poezie + un buchet de flori!

| Bebitza_3599 a răspuns:

Pai in fiecare an cam aceleasi lucruribig grin pentru ca stiu ca pe astea le adora:X produse d la avon sau oriflamethinking mi se par cele mai eficientebig grin mai ales ca ii cunosc si"gusturile"big grin

| amaadina a răspuns:

Eu i'am dat mamei mele, de ziua ei [sau de 8 matire... nu mai tzin bine minte] pe scrisoare prin care i'am zis cat ce mult o iubim[eu si sora mea]. Dupa ce a citit'o a ramas masca... big grin

| viki a răspuns:

O esarfa sau un parfum.Sau amandoua.

| Alissa193 a răspuns:

Nici nu mai tin minte ce cadouri i-am daruit mamei de-a lungul timpului.De ziua ei, Anul Nou sau 8Martie, de fiecare data o felicit si ii iau cadouri dar acum sunt cam in lipasa de idei. I-am luat tablouri, felicitari, vaze pentru flori, set pentru bucatarie, carte de culinarie, suport pentru fotografii, flori, album de fotografii etc, etc, etc.Acum ii daruiesc ceea ce si-ar dori ea pentru ca vreau sa fie ceva util.Cind o intreb ce isi doreste ea spune ca e multumita ca noi suntem sanatosi, dar totusi sint momente cind se subintelege din unele cuvinte ce si-ar dori si la urmatoare sarbatoare.dorinta e implinita! totusi cadourile nu se compara cu dragostea pe care o simt fata de ea!

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Pey...eu i-as lua un parfum big grin

| Lor3naXD a răspuns:

Eu i-am luat un lantisor de aur si garoafe o cutie de bijuterii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mamei mele îi plac bibelourile.
I-am cumpărat o fată cu peălărie și cu un coș cu flori!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce simt eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am luat mamei de craciun un album foto deoarece am doar 11 ani si nu am bani... dar nu stiu daca ii place sau daca e potrivit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mai intii am intrebat-o cam ce cadou si-ar dori! Si care a spus ca il doreste acela l-am cumparat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un kikat

| Onetwthree a răspuns:

O floare in ghiveci:X ia iubeste balariilebig grinbig grin

| ionika a răspuns:

Pai mereu ceva care i-a placut si ceva prin care i-am daruit iubirea