| anabelisa a întrebat:

Voi ce parere ati avea despre o relatie dintre un baiat si o fata, intre care ar exista o diferenta de vrasta de peste zece ani

11 răspunsuri:
| tinaHd a răspuns:

Nu exista varsta pentru o relatietonguehee hee

| axeldavid a răspuns:

Daca va place unul de altul si va simtiti bine impreuna nu este nici o problema dragostea nu are varsta.

| gabytz18 a răspuns:

Dragostea e complicata cine suntem noi sa judecam? PArerea mea e sa nu te iei dupa gura lumii!

| Alinush13 a răspuns:

Pai sa stii ca dragostea nu tine cont de varsta atat cat se iubesc nu exista vreo diferenta!

| 20thoughts a răspuns:

Pai dragostea adevarata nu exista.Deci as putea sa-ti spun ca dragostea nu are varsta! Nu conteaza daca sotul are 50 de ani si sotia 20! Nu are varsta dar totusi aceasta,, dragoste'' nu are varsta. Sper ca te-am ajutat.

| Christina a răspuns:

O prietena e casatorita, iar sotul ei e mai mare decat ea cu 10 ani, se inteleg foarte bine, si sunt foarte dragalasi impreuna. Ea are 20 de ani.
Iubirea nu are varstabatting eyelashes

| TraficantDeVise10 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.
Dar totusi, 10 ani e mult...
O fi "dragostea fara varsta" dar totusi nici chiar asa...
Adica nu te simti bine cand lumea te povesteste [si crede-ma cand ai o relatie cu cineva cu 10 ani mai mare chiar are de ce sa te povesteasca] si atunci mai bine renunti si lasi de la tine, decat sa suporti gura lumii...
Eu asa cred!

| boogdan91 a răspuns:

Daca ai peste 20ani, e ok, inseamna ca poti,, gandi" singura. Daca tu ai vreo 16-17 ani si el 27 nici vorba de relatie.

| yellowalien a răspuns:

Depinde ce varsta ai tu (daca ai peste 18, 19 e ok), depinde cat de matura esti in gandire, depinde ce fel de om e el (unii pur si simplu nu pot tine pasul cu o fata cu mult mai tanara decat ei, o considera un copil). Daca va potriviti, chiar nu vad sa fie nicio problema.

| Rockart a răspuns:

Sincer, eu nu sunt de acord cu aşa ceva. Mi se pare total aiurea. Dar aşa credeam şi despre relaţiile la distanţă până când mi s-a întâmplat şi mie aşa că nu mai am tupeu să comentez.

Dacă există înţelegere, susţinere reciprocă, sinceritate şi dragoste eu cred că nu mai contează vârsta. Atâta timp cât eşti majoră...

| miolina a răspuns:

Am o matusa intr-o asa situatie si e casatorie lunga pana la adanci batraneti.