Ok, stiu ca nu voi primi funda pentru raspunsul asta, dar... Inca nu ai cunoscut un sentiment (iubirea), acest sentiment te face sa faci multe lucruri pe care nu credeai ca le vei face vreodata
Da,aici ai dreptate.Niciodata nu am experimentat acest sentiment, iubirea fata de un baiat, desi nu cred ca exista asa ceva la varsta de 16 ani, dupa cum afirma unele persoane.
Eu sunt o fire mai puterinica, ma bazez pe ratiune si nu pe sentimente aproape in orice situatie, de aceea cred ca este important sa nu suferim incontinuu, pentru ca ceva bun ne poate astepta in viitor!
Pentru că asta e iubirea. Atunci când ții la cineva mai mult decât la tine, ideea de a rămâne fără acea persoană este foarte dureroasă.
Viața nu ar mai fi la fel fără lacrimi. Crede-mă, n-am plâns de câțiva ani și chiar aș vrea să plâng dar nu pot.
Foarte frumos sa aud asta din partea unui baiat!
Este greu sa explic.
O fata are si ea sentimente.
Este si ea trista ca cineva a parasit-o.
Cred ca stiu cum te-ai simti daca ai fi in locul ei.
Sunt unii baieti care pur si simplu nu inteleg ca noi fetele avem sentimente.
Pa, pa.
Salut! Pai, mie mi se pare ca persoana respectiva, tinea mult la prietenul ei... Poate despartirea a afectat-o (nu stiu din ce cauza...) Dar, tu ai dreptate! Viata merge inainte!
Buna intrebare. Ce parere am? Ei bine nu pot spune ca este una nu prea buna deoarece am plins si eu dar un raspuns de aici (TPU) m-a ajutat sa realizez care este adevarata valoare a unei fete si anume raspunsul tau. In fine asta a fost o paranteza. Fata de care orbesti tu iubeste si iubeste cu ardoare, dar suntem fete si trebuie sa'i facem pe baieti sa plinga, nu sa plingem noi.
podean183 întreabă: