Am vazut 2 tatici sexy la viata mea.
Unul din ei era in parc cu bebelu` de vreo 2 anisori. Tipu era tatuat pe brate, brunet, blugii lasati fooarte jos(i se vedeau boxerii ), intr-un buzunat din spate avea biberonul copilasului iar in celalat buzunar un iepuras de plus. Tipu purta ochelari si isi ridica baietelul sa bea apa la tasnitoare. M-am indragostit de el :X
Celalat tatic sexy era in Carrefour iar bebelul lui avea cateva luni.Bebe era o fetita frumoasa toata imbracata in roz. Dupa corpul pe care il avea... tipul era instructor de fitness. Se uita cu atata drag la bebe...si o pupa...si ii spunea ca o iubeste mai mult ca propria-i viata...incat m-am indragostit si de el.Bestia cu privire dura era o pisicuta dragastoasa careia ii luceau ochii de dragoste.
Mi se pare aiurea sa spui "cei mai sexy tatici" vedetelor din poze.De fapt sunt "unii dintre cei considerati cei mai sexy barbati care printre altele au si copii". Daca puneau poza cu ei si bebeii lor...probabil era altceva...
Am putea considera si bunici tot niste bone?!
Eu cred ca se implica in cresterea lor.
Trebuie sa recunosc, ca nu arata rau nici unul, dar sa fie cei mai sexy din LUME...nu cred. dupa descrierea lui Pupimik, mai sexy cred ca era taticul din parc...
In opinia mea un tata este acel om care isi creste copilul (chiar de nu ii e si tata biologic), in niciun caz unul care faca copii si da bani la bona sa-i creasca.
Sincer, da. Dar nu văd de ce Seal apare acolo. După părerea mea nu e sexy deloc Doar pentru că e soţui lui Heidi Klum...