| AnonimDD a întrebat:

Voi credeti ca M. Petre are inima rece?

Răspuns Câştigător
| Adrienutza_3542 a răspuns:

Eu nu cred, asa e stilul lui de a indruma oamenii spre ceva mai bun nu prin o excesivitate dar prin forma lui de viata.Iti arata un singur drum care este binele.big grin

7 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

Concursul rominii au talent a fost aranjat.se stia dinainte cine o sa cistige. ziarul libertatea a anuntat cistigatorul dinainte.pro tv-ul umbla doar dupa audienta, juriul ala sta acolo ca sint platiti si atit. daca ar fi fost asa dur mihai petre cum pretinde nu il lasa in concurs pe tutu adrian care nici sa vorbeasca nu stie bine ca are cercei in ochii se mai da sarac si orfan.concursul este despre talent nu este cutia milei.iar dansesz pentru tine este un concurs prost tot asa cistiga cazurile sociale nu cistiga cine danseaza mai bine.nu are inima rece.joaca un rol.primeste un salariu de la pro tv si se da dur.nu trebuia sa ajunga in filnala tutu dar concursul este condus de alti nu de juriu.trebuia sa cistige narcis

| Dreamer a răspuns:

Nu stiu, dar ai putea sa-i faci o cardiografie, poate afli happy

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

El este un om sincer, și cred că știi cum se zice...adevărul doare.

| Allexis a răspuns:

De ce ne-ar pasa?

| Ghost a răspuns:

Cine dracu mai e si asta?

| PeStraziGoale a răspuns:

Nu.
Este un om cu o inima ff mare, dar iti spune totul pe fata sau da note mici.El face asta ca pe viitor sa nu se mai repete.Adica te ajuta happy

| praluca a răspuns:

Se cheama critici negative constructive. Cam asta incearca el sa faca, de multe ori cu prea putin tact.