Daca esti isteata poti ajunge departe, chiar daca pleci de jos.Gandeste-te ca majoritatea oamenilor de valoare au plecat de jos si au ajuns unde sunt. Daca nu te iei dupa gura lumii si depui efort pentru a fi "cineva" nu vad care este problema, sincer.Invata in continuare la fel de bine, mai tarziu urmeaza o facultate(daca vrei sa fii sus, trebuie) si dati silinta sa fii cat se poate de silitoare sa treci cu brio examenele, iar mai apoi cauta-ti un loc de munca in functie de ce ai studiat daca este posibil. Daca esti fata la locul tau, muncesti cinstit si pui suflet in tot ceea ce faci cu siguranta vei fi un model si nu neaparat din punct de vedere al carierei. Poti fi un om de admirat prin intermediul bunului simt si prin faptele tale.In legatura cu problema comunicarii intre tine si parinti:probabil ei vad ce comoara au la casa, dar nu iti spun asta pentru stiu ca poti mult mai mult de atat si probabil, zic eu, e i cred ca laudandu-te te vei lasa pe tanjeala.Mult noroc!
P.S sper ca prin "cineva"nu intelegi Sanziana Buruiana sau ceva de genu
Eu cred ca cea mai importanta este propria ta parere despre tine, nu ceea ce cred ceilalti. Odata ce tu esti multumita de tine insati atunci nu lasa ca parerile altora sa schimbe asta.Tu te cunosti cel mai bine si stii cum esti cu adevarat.Eu consider ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si sa va imbunatatiti relatia.
Daca crezi in tine si ai ambitie si faci ce iti propui, normal ca ajungi cineva in viata si parerile altora conteaza mai putin, important e ce crezi tu