| JohnDillinger0906 a întrebat:

Voi credeti sau stiti cazuri (situatii) in care sotii (avand copii) desi erau divortati s-au impacat ulterior si au fost in continuare o familie ca la inceput? Exista probabilitatea aceasta?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de motivul divortului si de orgolii.

| Neimportant a răspuns:

Da, dar unii s-au împăcat doar pentru copii, nu și pentru a reaprinde flacăra dintre ei. Păcat că singurii care suferă sunt copii. Totuși, depinde și motivul despărțirii. Însă, uneori, ciorba reîncălzită nu mai are același gust.

| JohnDillinger0906 explică (pentru Bula):

Infidelitate multipla.

| JohnDillinger0906 explică (pentru Neimportant):

Infidelitatea multipla ar fi cauza. Ea este cea inselata.

| gigite a răspuns:

Adriana bahmuteanu cu raposatul prigoana de 5 ori....si Elizabeth Taylor 7 soti, 8 casatorii - Iubirile lui Elizabeth Taylor - PRO CINEMA

| Neimportant a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Eu am fost înșelată și nu am putut trece peste aceasta dezamăgire. Am lăsat un loc liber acolo unde nu m-am simțit apreciată. Consider că el a făcut o alegere, eu nu am fost suficient de buna pentru el sau pur și simplu nu a fost să fie. Cu copii e altceva. Sunt multe sacrificii făcute pentru ei deoarece părinții sunt modelele lor și ei au de suferit. Dar, cum poți sta langa un om care a preferat să atingă alt corp știind că te are pe tine acasă? Bineînțeles, se poate discuta mult. În situația mea, el a vrut să ne împăcăm, dar eu am spus că omul care calca strâmb o dată, o sa calce și a doua oară, și a treia etc.

| Neimportant a răspuns (pentru gigite):

Exact... cate șanse nu și-au dat... De câte ori nu au vrut să aibă parte de iubire. Din nefericire, unii sunt nehotărîti cu starea lor familiala. Dar se știe și sfârșitul acestor încercări de a repara greșeli. A rămas Adriana cu răposatul Bahmuțeanu? De multe ori, trebuie sa înveți să o iei de la 0.

| JohnDillinger0906 explică (pentru gigite):

Lumea vedetelor e asa cum e. Face parte din schimbabilitate. Mai degraba am intrebat daca stiti voi cazuri personale, iar daca stiti cum s-a solutionat...

| doctorandus a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Puteti decide de comun acord ca aveti o casatorie deschisa.

| JohnDillinger0906 explică (pentru Neimportant):

Cand se gusta din mar nu prea mai e cale de intoarcere (decat cu ambitie si vointa de otel). E mai usor sa spui NU din prima, decat ulterior.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, stiu cateva cupluri din viata noastra, a oamneilo de rand nu a vedetelor, care au incercarat impacari de mai multe ori, mintindu-se pe ei insisi, fiindca omul nu se schimba niciodata, indiferent cat promite si incearca, facand eforturi sa se prefaca pana la un anumit punct cand isi da arama pe fata si de data asta divortul este iminent si definitiv.