anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cu iubitele/iubitii cu care ati fost ati ramas prieteni sau nu mai aveti nici o treaba cu acele persoane?

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Muhteşem a răspuns:

Numai am nici o treaba cu acele persoane sunt de domeniul trecutului big grin

| valentingb a răspuns:

Cu unele ma intalnesc zilnic, e normal sa ne intelegem, macar datorita educatiei primite, daca nu din respect reciproc. Cu altele nu mai vorbesc, asta nu inseamna ca daca m-as intalni cu ele am sa zic ceva de rau. Nu, as vorbi frumos, am fi amici.
Bunicul meu avea o vorba: "Chiar si cand te certi cu cineva, incearca sa-ti lasi loc de Buna ziua! "

| BiuL a răspuns:

Depinde, prietena buna nu-s cu niciunul dar amica da, dar nu cu toti.

| eandopuncttk a răspuns:

Daca pun mana pe ea... nenorocita. ii intorc fata la spate laughing

| Xtadelo a răspuns:

Nici nu ne bagam in seama...

| mary4048 a răspuns:

O sa razi.dar eu am ramas prietena cu primul prieten din viata mea. aveam 12 ani, si ne plimbam prin Cismigiu si ne scriam scrisori de dragoste si faceam planuri de viitor..si uite-asa pana pe la 18 ani. dupa care viata ne-a risipit in parti diferite..ne-am revazut dupa cativa ani si de atunci am ramas amici, fiecare din noi avand copii dar singuri si fara conotatii sexuale..de multe ori ma gandesc ca-l stiu de-o viata..de 42 de ani..si amicitia rezista!

| Gabriela1313 a răspuns:

Dupa o relatie e cam greu ca 2 persoane sa ramana prietene.

| sebby56 a răspuns:

Nu..nu am ramas..doar ne salutam..atat. big grin

| ChE a răspuns:

Am ramas foarte buni prieteni...De ce sa nu mai vorbesc cu ei doar ca m-am despartit!

| MihaiBlondu a răspuns:

Cam greu abia ma mai baga in seama

| mariamary96 a răspuns:

Eu am ramas prietena cu fostul iubit :*

| cristianod a răspuns:

Am ramas doar amici... funda?big grin

| CynthiaElizabeth a răspuns:

Stii cum se spune:
"Sa ramai prieten cu fostul tau iubit e ca si cum ai spune ca pisica e moarta dar o pastram."

| AndreeaAndry a răspuns:

Pai ar fi bine sa ramaneti prieteni eu am aproape 20 de ani si de 2 ani am o rel serioasa pana acum nu am avut au fost de cateva zile max 2 luni da mai vb cateodata k ex